Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı Volkan Hayat havuzda ateşli öpüşme

Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı izlenme rekorları kırıyor. Volkan ve Hayat Havuzda öpüşme sahnesi rekor kırıyor. Kardeş Çocukları Hayat ve Volkan öpüşme sahnesi çok ateşli bulundu.

Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı Volkan Hayat havuzda ateşli öpüşme
Yayın Tarihi: 12.03.2019 14:41:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günler rekorlar kıran Gold film Faruk Turgut imzalı dizi rekor öpüşme sahnesi fragmanda ses getirdi. Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı izle yayında. Star TV fenomen dizisinden tanıtım çıktı.

Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu gibi genç ve usta isimleri biraraya getiren kardeş Çocukları dizisinden rekor kıran sahne. Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı izlenme rekorları kırıyor. Kardeş Çocukları 8. bölümde Volkan ve Hayat öpüşme sahnesi ekrana kitleyecek. Havuzda geçen sahne sonrası herkes şokta.

Umay herşeyi itiraf ediyor

Daha fazla acılara dayanamayna Umay Karay, Yıldırım'a herşeyi itiraf etmeye karar verir. O adamın kim olduğunu, herşeyini Yıldırım'a söyleme kararı sonrası işler tamamen terse dönecektir. Bu itiraf büyük ses getirdi.


Ümran izin peşinde

Ümran, kalplerin kararmaması için zor bir karar verir. Hemen notta yazan gerçekleri öğrenmek istiyorsan gel yazısına doğru gider. O da artık gizli saklı bir şey kalmamasını ister. Bu sebeple gideceği yerde başına ne geleceğini bilmese de gizemli kişiyle tanışır.

Volkan ve Hayat öpüştü

Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı Volkan ve Hayat havuzda öpüşme sahnesi büyük ses getirdi. İşte ekrana kitleyen o sahne.

Kardeş Çocukları 8. bölüm fragmanı






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR