Kardeş Çocukları dizisinden Engin Alkan hamlesi

Gold Film'in merakla beklenen iddialı dizisi Kardeş Çocukları'nın oyuncu kadrosu giderek oturuyor. Son olarak Evrim Doğan'ın katıldığı Kardeş Çocukları'na Engin Alkan da dahil oldu. Star TV'de yayınlanacak Kardeş Çocukları'nda usta oyuncu Engin Alkan hangi karaktere hayat verecek? İşte detaylar...

Kardeş Çocukları dizisinden Engin Alkan hamlesi
Yayın Tarihi: 20.12.2018 16:41:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları'na son olarak Evrim Doğan dahil olmuştu.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiğini, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

Star TV'de yayınlanacak ve çekimleri tüm hızıyla devam eden Kardeş Çocukları dizisi Umay ve Ümran adında iki kardeşin uzun yıllar ayrı kaldıktan sonda ilginç tesadüfler ile yeniden yollarının kesilmesinin hikayesini konu alıyor.

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Kardeş Çocukları'nın oyuncu kadrosu giderek şekilleniyor. 


Evrim Doğan'ın ardından Kardeş Çocukları'na sürpriz bir isim daha katıldı. Kardeş Çocukları dizisine son olarak usta oyuncu Engin Alkan dahil oldu.

Engin Alkan dizide Umay (Nur Fettahoğlu) karakterinin kocası Refik Karay'ı canlandıracak.

Montajı yapılmaya başlanan Kardeş Çocukları çok yakında Star TV'de ekranlara gelecek!



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR