Kardeş Çocukları kadrosunu daha da güçlendiriyor! Diziye iki yeni isim daha katıldı

Star TV'nin yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenlerin büyük beğenisini toplayan dizisi Kardeş Çocukları'na iki yeni isim daha katıldı. İşte Kardeş Çocukları'nın yeni karakterleri...

Kardeş Çocukları kadrosunu daha da güçlendiriyor! Diziye iki yeni isim daha katıldı
Yayın Tarihi: 28.02.2019 14:39:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları'na iki yeni isim daha katıldı. 

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Geçtiğimiz haftalarda ekran macerasına başlayan Kardeş Çocukları yayınlanan her bölümüyle çok beğeniliyor. Kadrosunu daha da güçlendirmeye çalışan Çocukları'na iki yeni isim daha katıldı. 

Kardeş Çocukları'na son olarak Çiğdem Selışık Onat ve genç oyuncu Melis Hacic dahil oldu. 




Kardeş Çocukları'nda Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Yıldırım Saner'in annesi Rezzan karakterine Çiğdem Selışık Onat, yeğeni İdil'e ise Melis Hacic hayat verecek.

Dizide; medar-ı iftiharı olan oğlu Yıldırım’ın yalnızlığını takıntı haline getiren, kızının yadigarı torunu İdil ise hayattaki en büyük zaafı olan Rezzan, soğuk, mesafeli ve ciddi yapısıyla dikkatleri üzerine çekecek.



Anne ve babasını bir kazada kaybeden dayısı Yıldırım ve anneannesi Rezzan tarafından büyütülen genç ve sosyetik tasarımcı İdil’in Türkiye’ye kesin dönüş yapması dizide Hayal ve Hayat’ın hayatında yeni bir sayfa açılmasına neden olacak. Yıldırım Saner'in yeğeni İdil'e ise genç oyuncu Melis Hacic hayat verecek.

Kardeş Çocukları yeni bölümleriyle her pazar Star TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR