Karın Egzersizleri: Göbek yağlarına son

Herkese merhaba! “İyi yaşam, bütünsel bir iyi yaşamdır” dedim ve fitleşmek için adım atmak isteyenler için Tuğrul Çağrı Yılmazer hocamla buluştum.

Karın Egzersizleri: Göbek yağlarına son
Yayın Tarihi: 12.07.2019 11:38:00

Bölgesel incelme, herkesin merak ettiği bir konu. Ben, bölgesel incelmenin mümkün olduğunu düşünüyorum, hocamdan da bu konuda bölgelere yönelik destek istedim.
Bu konuda tam olarak ikna edebilmiş olmasam da, birlikte daha fit görünmek isteyenler için karın bölgesine yönelik egzersizlerden oluşan bir antrenman programı hazırladık. Bu egzersizler, incelmek ve fitleşmek için tek başına yeterli değil. Beslenme ve aktif bir yaşam da en az bu programın kendisi kadar önemli. Bununla birlikte, kilo kaybı hedefiniz daha büyükse, aynı anda farklı kas gruplarını çalıştıran fonksiyonel egzersizlerden de yardım almanız gerekli. Ayrıca, her gün en az 5 km yürümeyi de ihmal etmemelisiniz.

Karın egzersizlerine yönelik bu antrenman programını ise haftada 3 gün uygulayabilirsiniz. Ayrıca, Youtube kanalımda yer alan diğer egzersizlerle birlikte kendinize daha kapsamlı bir antrenman programı da hazırlayabilirsiniz. “Çıksın baklavalar!” diyorsanız, karın bölgesine yönelik 6 egzersizden oluşan antrenman programı şöyle;
  • Lying Alternate Heel Touch (10 tekrar)
  • Crunch (10 tekrar)
  • Plank (Bu pozisyonda 15 saniye kalın)
  • Lying Leg Raise (10 tekrar)
  • Side Plank (Bu pozisyonda 15 saniye kalın)
  • Crossfit Sit Up (10 tekrar)
Tüm hareketleri yaptıktan sonra, 1 dakika dinlendikten sonra 3 kez daha tekrarlamanız gerekmektedir.

Tuğrul Çağrı Yılmazer ile birlikte hazırladığımız bölgesel antrenman serileri devam edecek. Son olarak, verdiğimiz bu program, herhangi bir sağlık sorunu olmayan kişiler için uygundur ve tekrar ve set sayılarını, kendi kondisyon seviyenize göre ayarlayabilirsiniz. Diğer egzersiz serilerinde görüşmek üzere. Hoşça kalın!

Kaynak: https://www.aysetolga.com/karin-egzersizleri-gobek-yaglarina-son
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR