Kartal Maltepe'de Bina neden çöktü 6 Şubat 2019 ölü ve yaralı var mı

Son dakika Maltepe'de bina çöktü. İstanbul Maltepe'de bina çöktü. Peki ölü ve yaralı var mı? MErakla beklenen Maltepe'de bina çökme görüntüleri video merak ediliyor ancak can ve mal kaybından korkuluyor. Peki ölü ve yaralıların isimleri belli mi.

Kartal Maltepe'de Bina neden çöktü 6 Şubat 2019 ölü ve yaralı var mı
Yayın Tarihi: 6.02.2019 16:58:00

İstanbul Kartal'da bir bina çöktü. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri konuyu inceliyor. İlk belirlemeler göre 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklansa da çalışmalar sürüyor. İstanbul'da çöken binadan kurtulma çalışmaları sürüyor. Binanın görüntüleri ve çökme anı kameralara an ve an kayıt edildi.

İstanbul Kartal'da Bine çöktü video görüntüleri

İstanbul Kartal, Orhantepe Mahallesi, Bankalar Caddesi, Sema Sokak'ta 7 katlı bir bina çöktü. Binada yaşayanlar oturanlardan haber var mı. Bekleyiş sürüyor ama Bina neden çöktü, sebebi ne merak ediliyor. 


14 DAİRE VARDI

1992 yapımı 7 katlı 14 daireli binada oturanlar da vardı. İstanbul Kartal'da, patlama sonrası 7 katlı bir binada çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, enkazda aramalar yapıyor. Binada 14 dairenin bulunduğu öğrenildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise kurtarılmaya çalışılıyor.

1 saatin ardından ekipler 1 kişiyi çıkartmayı başardı. Binanın enkazının üstünde çalışmalar sürüyor. Son dakika kayıtlara göre 43 kişinin yaşadığını Kartal Belediye başkanı aktardı. 43 kişiden kaçının evde olup kaçının olmadığı merak ediliyor. Ancak patlama neden çıktı halen öğrenilemedi. 

Canlı Yayın izlemek için tıklayın




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR