Kayserispor-Fenerbahçe: 1-0

Kayserispor, ligde üst üste 2 haftadır kazanan Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıların golünü Kravets attı.

Kayserispor-Fenerbahçe: 1-0
Yayın Tarihi: 8.02.2019 19:19:00

Kayserispor, ligde üst üste 2 haftadır kazanan Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıların golünü Kravets attı.

Kayserispor - Fenerbahçe maçının tüm detayları HTSPOR'DA... Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Kayserispor, Fenerbahçe'yi Kravets'in 87. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımda Roberto Soldado, 45+2'de kırmızı kart görürken Kayserispor'un 62. dakikada attığı gol, VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Tolgay Arslan, maçın ardından itirazları nedeniyle 2. sarı kartını görüp kırmızı kartla cezalandırıldı. Fenerbahçe cephesinden hakem Alper Ulusoy'a büyük tepki geldi

Serdar ve Tolgay ilk kez 11'de 

Fenerbahçe'de Galatasaray'dan transfer olan Serdar Aziz ve Beşiktaş'tan transfer olan Tolgay Arslan ilk 11'de yer alıyor. İki yeni transfer ilk kez beraber ilk 11'de Fenerbahçe forması giyecek. Son maçta sakatlanan Sadık Çiftpınar karşılaşmada forma giyemiyor. Fenerbahçe kanatlarda İsla ve Hasan ali oynarken Serdar'ın yanında Neustadter yer alıyor. 


Moses ve Zajc yedek

Fenerbahçe'nin devre arasında transferleri Moses ve Zajc kendisine kadroda yer bulamadı. İki yıldız isim yedekler arasında yer alıyor. Defans olarak kaleci Harun ve İsmail hariç tüm yedeklerin hücum oyuncusu olduğu Fenerbahçe'de yeni transferler Moses ve Zajc yedek kaldı.

Ayrıca Fenerbahçe'de Slimani ve Frey gibi forvetler yedek olurken Elif Eljif ve Valbuena yedek kalan diğer yıldız isimler arasında. Fenerbahçe orta alanı Jailson, Tolgay ve Mehmet Ekici emanet. Nabil Dirar ve Ayew kanatlardan forvet Soldado destek vermesi için ilk 11'e alındı.

Ersun Yanal, eksikleri 4 kişinin direk on bir oyuncusu olduğunu ama bunu asla şikayet olarak dile getirmediğimi belirtmek istiyorum demesinden Fenerbahçe Kayserispor deplasmanında her sonuca açık olduğu düşünüldü. 

Kadrosuyla göz dolduran Fenerbahçe'de Skrtel ve Sadık'ın yokluğunda defanstan bir kaç kişinin sakatlanması halinde zor anlar yaşayacak. Mehmet Topal'da kadroda ve yedekler arasında bu karşılaşmada yer almıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR