Kelliğinizi Gizleyecek Tüyolar

Saçlarınız size ihanet edip dökülmeye başladıysa ve elinizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Birkaç tüyo ile saçlarınız eski günlerdeki gibi görünecek.

Kelliğinizi Gizleyecek Tüyolar
Yayın Tarihi: 27.09.2018 17:08:00

Saç tellerini kalınlaştıran şampuanlar: Her yerde mağazalarda satılan saç tellerini kalınlaştırıcı şampuanların en iyisini saç bakım salonlarında bulabilirsiniz. Hacmi artırmak için doğal özler ve kimyasallar kullanan bu şampuanlar, saç tellerini dolgunlaştırıyor ve folikülleri güçlendiriyor.Kelliği gizlemek için güzel bir çözüm.

Saç boyası ve kapatıcılar: Organik keratin liflerinden meydana gelen Toppik, kendi saçınızla birbirine dolanıyor, böylece saçınızı daha kalın ve gür gösteriyor. Bu ürünlerin maliyetinin biraz yüksek olduğunu unutmayın.

Uygun saç kesimi


En kolay çözüm, kalan saçlarınızla neler yapabileceğinizi bilmektir. Size yakışacak, uygun olan   saç kesimi için kuaförden yardım isteyebilirsiniz. Daha uzun perçemler alnınızdaki saç hizanızı gizleyebilir ve daha uzun saç kesimi saçlarınızın daha çok görünmesini sağlar.

Peruk Takmak



Kellik ve saçsızlık sorunu olan insanlar peruk kullanarak kendilerini dışarıda daha rahat ve özgüvenli hissederler.Peruk takarak kellik ile ilgili yapılan kötü espirilerden kurtulabilirsiniz.Kullanmadan önce alerjiniz olmadığına emin olun.

Bandana - Şapka Takmak


Eğer yukarıda yazan maddeleri yapmaya üşeniyorsanız bu madde tam sizin için. Dışarıya çıkarken şapka ya da bandana takmak hem şık hemde tarz bir görüntü oluşturur. Tek artı yönleri bu değil elbette. Oldukça etkili bir kamufledir.

Saç Ektirme


Dökülen saçlarınız yerine saç ekimiyle eski saçlara kavuşmak mümkün. Yaptırdığınız operasyonla,saçlarınız eskisi gibi doğallığına kavuşuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR