Keloğlan Yeni Masal Filmi nerede çekildi? Keloğlan kim, filmin oyuncuları ve Konusu

2018 yılında vizyona giren Keloğlan Yeni masal filmi, bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Film severler, Keloğlan Yeni Masal filmini araştırıyor. Keloğlan Yeni Masal filminde Keloğlan'ı kim canlandırıyor? Keloğlan Yeni Masal filmi nerede çekildi ve oyuncuları, konusu ne? Cevabı haberimizde...

Keloğlan Yeni Masal Filmi nerede çekildi? Keloğlan kim, filmin oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 15.08.2019 14:44:00

Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Keloğlan: Yeni Masal filmi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Keloğlan Yeni Masal filminin detayları film severler tarafından araştırılmaya başlandı. Keloğlan Yeni Masal filmi nerede çekildi? Keloğlan Yeni Masal filmi oyuncuları kimler? Keloğlan Yeni Masal filminin konusu ne? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

2018 yılında Beyaz perdede vizyona giren Keloğlan Yeni Masal filmi, halen televizyonda yayınlanmaya devam ediyor. Keloğlan Yeni Masal filminin senaryosu Ferhat Ergün tarafından yazılırken, filmin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir yapıyor. 

KELOĞLAN YENİ MASAL FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Atilla Doğukan Türkyılmaz: Keloğlan, Yağmur Ün: Cankız, Asuman Dabak: Tijen, Kaya Akkaya: Emir, Yakup Yavru: Yusuf Dede, Esvet Şahin: Arif, Miraç Bayramoğlu: Gogo rolleriyle Keloğlan: Yeni Masal filminin oyuncu kadrosunda yer alıyorlar. 


KELOĞLAN'I KİM OYNUYOR? ATİLLA DOĞUKAN TÜRKYILMAZ KİMDİR?

Keloğlan Yeni Masal filminde, Keloğlan'ı Atilla Doğukan Türkyılmaz canlandırıyor. Eski Hikaye dizisinde "Ayhan" rolünde de oynayan Atilla Doğukan Türkyılmaz, Rüştü Asyalı'nın 40 yıl önce yer aldığı Keloğlan'ı canlandırıyor. 

KELOĞLAN YENİ MASAL FİLMİ KONUSU NE?

Çok zeki ve bir o kadarda saf ve altın kapli olan Keloğlan, Cankız'ın yardımına koşar! Hayvanlarının hayatı tehlikede olan Keloğlan, arkadaşlarıyla birlikte hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalim çeteye karşı mücadele verecektir! Bakalım Keloğlan keskin zekası ve altın gibi kalbiyle bu mücadeleden başarıyla ayrılacak mı?

 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR