Kemal Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri video yayınlandı saldırı anı görüntüsü

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri yayınlandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saldırı anı kameralara yansıdı. Kemal Kılıçdaroğlu hain saldırı anı görüntüleri an ve an kameralara yansıdı. Kılıçdaroğlu sağlık durumu merak ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri video yayınlandı saldırı anı görüntüsü
Yayın Tarihi: 21.04.2019 14:22:00

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu linç edildiği görüntüler yayınlandı. CHP lideri canını zor kurtardı. Cumhuriyet Halk Partisi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze başlamadan hemen önce protesto sesleri duyulmaya başlandı. Kemal Kılıçdaroğlu, saf tuttu ve cenaze namazını kılmak isterken saldırıya uğradı. Kendi kurmayları ve Ankara Büyükşehir Beledi başkanı Mansur Yavaş'ın yer aldığı yerde imam şehit cenazesini hızlı bir şekilde kırdırdı ve Kılıçdaroğlu saldırı gerçekleşti.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri


Hakkari'de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın cenazesinde olaylar çıktı. Çubuk Akkuzu Mahallesindeki cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katılan Kemal Kılıçdaroğlu, törendeki vatandaşların saldırısına uğradı.

İHA 'nın son dakika olarak aktardığı habere göre önce Kılıçdaroğlu'nu yuhalayan bir grup, ardından yaşanan arbedede kendisine saldırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı videosu




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR