Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı yeni görüntüler ortaya çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı. cHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendini zor kurtarmış. Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri an ve an kameralara yansıdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı yeni görüntüler ortaya çıktı!
Yayın Tarihi: 29.04.2019 18:01:00

Kemal Kılıçdaroğlu şehit cenazesinde saldırı görüntüleri izle. Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta şehit cenazesinde saldırıya uğramıştı. Olayla ilgili yeni görüntüler internette dolaşıyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara Çubuk'ta saldırı görüntüleri yeni ortaya çıktı! Ankara Çubuk'ta şehit cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saldırıya uğramıştı! Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı yeni görüntüler de ortaya çıktı. Şehit cenazesine katıldığı sırada kalabalık tarafından önce sözlü olarak proteste edilen Kemal Kılıçdaroğlu ardından fiziki temasa ve hatta daha büyük olaylara sebebiyet vereek şekilde saldırıya uğramıştı! Yeni ortaya çıkan görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının boyutunu da gözler önüne serdi! 

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı görüntüleri




Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının yeni görüntülerinde bir grubun Kemal Kılıçdaroğlu'nu arabadan indiği ilk andan itibaren hedefe aldığı ve önce sözlü ardından fiziki olarak saldırdığı şeklinde gözüküyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyla ilgili bir kişi yakalanmış, göz altına alınmış ardından ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayın ardından günler geçmesine karşın Twitter da Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin saldırıyla ilgili görüntüler yeni görüntüler ortaya çıktı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin yeni görüntüler Twitter başta olmak üzere birçok internet sitesinde dolaşmaya başladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR