Keman ve Viyolanın Parlayan Yıldızları: Doruk Deniz Aksu ve Emir Kemancı

Keman sanatçısı Doruk Deniz Aksu ve viyola sanatçısı Emir Kemancı İş Sanat’ın Parlayan Yıldızlar serisinin şubat ayındaki konukları olacak

Keman ve Viyolanın Parlayan Yıldızları: Doruk Deniz Aksu ve Emir Kemancı
Yayın Tarihi: 23.02.2018 12:05:00

İş Sanat’ın Millî Reasürans’ta düzenlediği Parlayan Yıldızlar serisinin şubat ayındaki konukları keman sanatçısı Doruk Deniz Aksu ve viyola sanatçısı Emir Kemancı oluyor.

2004 doğumlu Doruk Deniz Aksu, keman eğitimine 2012’de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Korman Sönmezgül ile başladı. Andrej Bielov, Çiğdem İyicil, Marco Misciagna, Cihat Aşkın, Hakan Şensoy, Itzhak Rashkovsky, Ani Schnarch, Ellen Jewett gibi isimlerin ustalık sınıflarına katıldı. 2016’da Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası’na giren Aksu, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda sürdürüyor.











2000 doğumlu Emir Kemancı ise viyola eğitimine 2010’da Göknil Genç ile MSGSÜ Devlet Konservatuarı’nda başladı. Sybille Langmaack, Jano Lisboa, Efdal Altun, Burcu Yazıcı gibi isimlerle çalışan Kemancı, ENKA Oda Orkestrası, Camerata Saygun, Fazıl Say Festival Orkestrası, AIMA Festival Orkestrası, CRR Senfoni gibi orkestralarda çalma fırsatı buldu. Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası üyesi de olan Kemancı, eğitimine MSGSÜ Devlet Konservatuvarı’nda devam ediyor.

Genç müzisyenlerin dinleyicilere enstrüman hakimiyetlerini sergileyecekleri konser, 26 Şubat 2018, Pazartesi akşamı saat 20.30’da Millî Reasürans Konser Salonu’nda.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR