Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? 1 Milyonluk soru ile başlayacak

ATV'nin yıllardır çok severek izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk soruya gelinen efsane bir sezon finaliyle ekranlara veda etmişti. Sezon arasında sunucusu değişen ve artık Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelecek. Peki Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? 1 Milyonluk soru ile başlayacak
Yayın Tarihi: 3.10.2019 14:16:00

Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk soru ne? Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon hangi gün saat kaçta başlıyor? her yerde aranmaya başladı. Kenan Işık'ın rahatsızlığından sonra birçok kişinin sunduğu bilgi yarışması yaklaşık 3 sezondur Murat Yıldırım sunuyordu. Ancak yakışıklı oyuncunun yeni sezonda Ramo adlı dizide başrol oynayacak olması koltuğunu bırakmasına sebep oldu. Akabinde yarışmaya sunucu arayan ekip bomba bir transfer yaparak Kenan İmirzalıoğlu ile anlaştı. 

Yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelecek Kim Milyoner Olmak İster 5 Ekim Cumartesi akşamı kaldığı yerden ATV ekranlarında olacak. Kaldığı yerde dememizin sebebi ise son yarışmacı Arda Ayten'in, 1 milyonluk soruya kadar gelmesi ancak soruyu göremeden sirenin çalması oldu. Yani Kim Milyoner Olmak İster 5 Ekim akşamı 1 milyon TL değerindeki 15. soru ile başlayacak. 


Eğer Arda bu soruya doğru yanıt verirse yarışmada bir ilk yaşanacak ve ilk kez biri büyük ödülün sahibi olacak. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster 835. bölümüyle 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR