Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bursin yeni sevgilisi kim

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı. Kerem Bursin yeni sevgilisi kim merak ediliyor. En çok merak edilen Kerem Bursin sevgilisi araştırdık.

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bursin yeni sevgilisi kim
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:28:00

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile uzun süredir birlikte olan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ilişkilerini sonlandırdı mı? Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya epeydir birlikteydi! İlişkileri hakkında birçok haber çıkan çift bu sefer ciddi şekilde ayrıldı mı? Kerem Bursin Serenay Sarıkaya çiftinin ayrılığıyla ilgili ilk açıklama da Kerem Bursin den geldi! İşte detaylar...

Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen iddia, çiftin sosyal medya hesaplarındaki değişiklikler sonrası ortaya atıldı! Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya sosyal medya hesaplarında birlikte paylaştıkları fotoğrafları kaldırdı, kullanıcılar bu hareketi çiftin ayrıldığına yordu! Magazinin sevilen isimleri ayrıldı mı? Neden fotoğrafları kaldırdılar?

KEREM BURSİN SERENAY SARIKAYA ÇİFTİNDEN İLK AÇIKLAMA! AYRILDILAR MI?

Birlikte yer aldıkları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldıran Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya çifti ayrıldı mı? Kerem Bursin, bu yöndeki bir haberin altına yorum olarak ""Genelde yapmam... ama neden ‘bullshit (saçma)' haber paylaşıyorsunuz;)??? Come on...biraz kendinize saygınız olsun" yazdı. Bu paylaşım ardından çiftin ayrılmadığı da iddia edildi. Ancak şu an için kesin bir şey söz konusu değil.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR