Kerimcan Durmaz uygunsuz video yayınladı izle şok görüntüler

Kerimcan Durmaz uygunsuz görüntüleri. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz instagram hesabından uygunsuz bir video paylaştı. Sosyal medyayı sallayan görüntülerde Kerimcan Durmaz adeta şok etti.

Kerimcan Durmaz uygunsuz video yayınladı izle şok görüntüler
Yayın Tarihi: 28.04.2019 23:44:00

Kerimcan Durmaz uygunsuz görüntüleri. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz yakışmayan paylaşım. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Kerimcan Durmaz yargılanmasını isteyen de var uygunsuz görüntüler nedeniyle ceza almasını isteyen de var. Kerimcan Durmaz bu paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Derhal yargılansın isteği

Sosyal medyada yakalandıkdan sonra video görüntülerini hemen kaldıran Kerimcan Durmaz, "tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek istenirken sehven ve istemeden paylaşmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek beldiriyorum ki, yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır" açıklaması yapsada Sosyal medyada ceza alması istendi.

Video Kerimcan Durmaz'a mı ait


Video Kerimcan Durmaz'a mı ait olduğu henüz bilinmiyor. Sosyal medyanın haklı ayaklanmasının sebebi 3.1 milyon takipçisi olması ve bu takipçilerin bir çok çocuk olması. Çocuklar tarafından takip edilen bu hesabın paylaşımı çok derece korkunç olarak yorumlandı.

Kerimcan Durmaz ceza alacak mı?

Kerimcan Durmaz paylaşımı sonrası tepkiler çığ gibi büyürken daha çok ceza alması isteniyor. Kerimcan Durmaz video görüntüleri izlemek ve izletmemenizi öneriyoruz.

Kerimcan Durmaz videosu




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR