Kimse Bilmez Ali'nin eski karısı Özlem kimdir? Gerçek adı ne? Sevtap Özaltun hangi dizilerde oynadı

ATV'nin çok sevilen dizisi Kimse Bilmez'de bu hafta herkesin aylardır beklediği Ali'nin eski karısı ortaya çıkacak. Hal böyle olunca Kimse Bilmez Ali'nin eski karısı Özlem kimdir? Gerçek adı ne? her yerde aranmaya başladı. Detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez Ali'nin eski karısı Özlem kimdir? Gerçek adı ne? Sevtap Özaltun hangi dizilerde oynadı
Yayın Tarihi: 5.10.2019 16:46:00

Kimse Bilmez Özlem kimdir? Gerçek adı ne? Sevtap Özaltun hangi dizilerde oynadı? her yerde aranmaya başladı. ATV'nin yaz başından bu yana ekranlara gelen dizisi Kimse Bilmez yarın akşam 16. bölümüyle ekranlara gelecek. Her bölümde heyecanın biraz daha arttığı dizide bu hafta merakla beklenen Ali'nin eski karısı Özlem ortaya çıkacak. Peki Özlem'e hangi oyuncu hayat verecek? İşte detaylar...

Başrollerini Keremcem, Burak Serdar Şanal, Engin Hepileri ve Özgü Kaya’nın paylaştığı Kimse Bilmez dizisinin kadrosuna son olarak Sevtap Özaltun dahil oldu. Dizide Ali'nin eski karısı Özlem'e hayat verecek olan güzel oyuncu şimdiden heyecanla bekleniyor. Gelelim ​Sevtap Özaltun kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?



KİMSE BİLMEZ ÖZLEM KİMDİR?

Diziye bu hafta dahil olan Özlem, Ali'nin eski karısıdır. Yıllar sonra Ali'nin karşısına çıkarak işleri karıştıracak olan Özlem dengeleri değiştirecektir. Çünkü Özlem'in gelişi Ali'yi geçmişine götürecek Sevda'yı da kötü hissettirecektir. 




KİMSE BİLMEZ SEVTAP ÖZALTUN KİMDİR? 

Kimse Bilmez'de Özlem'e hayat verecek olan Sevtap Özaltun, 1984 Artvin doğumludur. Lise yıllarında tiyatro ile tanışan Özaltun, Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak profesyonel bir oyuncu oldu. 

Mezun olduktan sonra tiyatrolarda çalışmaya başlayan güzel oyuncu, Canım Ailem dizisiyle televizyon dünyasına adım attı. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Asu karakteriyle yıldızı parlayan Sevtap Özaltun, son olarak Ulan İstanbul dizisinde rol aldı.



Geçtiğimiz sezonda Çarpışma dizisinde Adalı'nın eşini oynayan güzel oyuncu bu projede konuk oyuncu olarak yer aldı.

Çeşitli tiyatro oyunlarında da oynayan Özaltun, son olarak Kimse Bilmez dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Sevtap Özaltun'un oynadığı diziler:
Canım Ailem
- Fatmagül’ün Suçu Ne?
- Sevda Kuşun Kanadında
- A.Ş.K
- Ulan İstanbul
- Gülizar
- Çarpışma
- Kimse Bilmez




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR