Kimse Bilmez dizisinde şok gelişme! Sevda bombaları birer birer patlatıyor

ATV'nin çok sevilen yaz dizisi Kimse Bilmez bir hafta aranın ardından 20 Ağustos salı günü 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde neler olacağı çok merak edilirken Kimse Bilmez 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Herkesi şaşırtan tanıtımda Sevda'nın itirafları olay oldu. İşte detaylar...

Kimse Bilmez dizisinde şok gelişme! Sevda bombaları birer birer patlatıyor
Yayın Tarihi: 16.08.2019 12:46:00

ATV'nin çok sevilen yaz dizisi Kimse Bilmez, Kurban bayramı tatili nedeniyle 13 Ağustos salı günü ekranlara gelmedi. Hal böyle olunca yeni bölümde neler olacak çok merak edildi.

Başrollerini Keremcem ve Özgü Kaya'nın paylaştığı Kimse Bilmez dizisinin bugün yayınlanan 10. bölüm 2. fragmanı ise herkesi şoke etti. Diziyi kaçırmadan izleyen herkes Kimse Bilmez 10. bölümde neler olacak? çok merak ediyor. 



KİMSE BİLMEZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali ve Sevda'nın artık aşk yaşamaya başlamasını isteyen izleyiciler Sevda'nın Kimse Bilmez 10. bölüm 2. fragmanda Ali'ye aşık olduğunu itiraf etmesiyle şoke oldu. Ardından aşk dolu anlar yaşayan Ali ve Sevda'yı bekleyen esas durum bu değildi. Çünkü tanıtımın devamında tam Uygar Sevda'yı almaya gelmişti ki Sevda Ali ile evlendiğini artık onun karısı olduğunu söyledi. 

Öte yandan Duygu ve Pilot da iyice yakınlaşırken başlarından bela eksik olmadı. Pilot'a birilerinin saldırdığı anlarda kardeşinin yardımına Ali koştu. 


Kimse Bilmez heyecan ve aşk dolu 10. bölümüyle 20 Ağustos salı akşamı ATV ekranlarında olacak.

KİMSE BİLMEZ YENİ SEZONDA DEVAM EDECEK Mİ?

Dizileriyle yeni sezonun en iddialı kanallarında başı çeken ATV'nin yaz dizileri konusundaki tutumunu henüz bilemiyoruz. Ancak Kimse Bilmez hem reytingleriyle hem de sosyal medya dönüşleriyle başarılı bir grafik çiziyor.

Eğer doğru bir gün bulunursa dizi sezonda devam etmek için de oldukça uygun. Çünkü senaryosu ilerlemeye hem aşk konusunda hem de aksiyon konusunda müsait. 

Özetle henüz netleşmese de Kimse Bilmez yeni sezonda devam edecektir diye düşünüyoruz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR