Kiralık Evlerde Tastamam Kaş Tatili

Yaz tatilinizi iyi değerlendirmek istiyorsunuz fakat tatilinizi geçireceğiniz noktaya henüz karar veremediniz mi? Size iyi bir tavsiyemiz var:

Kiralık Evlerde Tastamam Kaş Tatili
Yayın Tarihi: 29.03.2019 15:34:00

Yaz tatilinizi iyi değerlendirmek istiyorsunuz fakat tatilinizi geçireceğiniz noktaya henüz karar veremediniz mi? Size iyi bir tavsiyemiz var: Fidorento.com.
Bugüne kadar yaptığınız tüm tatilleri unutun ve Fidorento.com’un Kaş’taki özel havuzlu kiralık ev seçenekleri ile tanışarak özgür bir tatil yaşayın.



Kaş’ta 11 yılı aşkın süredir kiralık tatil evi pazarında faaliyet gösteren Hestia’nın oluşturduğu online tatil platformu Fidorento, Kaş’ta çok özel ve özgür bir tatili ayaklarınıza getiriyor. Tek yapmanız gereken fidorento.com’a bağlandıktan sonra tatilinizi geçireceğiniz kiralık eve karar vermek ve dakikalar içerisinde rezervasyonunuzu tamamlamak.


Üstelik ev kiralamanız ile beraber transfer, hoşgeldin ve temizlik paketleri almanız bile mümkün.

Tatil tercihlerinize göre bir çok seçeneği beraber sunan Fidorento ile ister doğa içinde, ister deniz manzaralı, ister özel havuzlu, ister villa, ister daire, isterseniz de merkeze yakın kiralık evleri tercih edebiliyorsunuz.

Evi kiraladıktan sonra Fidorento kiraladığınız eve giriş sırasında size eşlik ediyor, tatiliniz süresince yaşayabileyeceğiniz problemlere çözümler üretiyor ve çıkış esnasında da Kaş’ta biriktirdiğiniz belki de onlarca güzel anıyla size uğurluyor.
Fidorento.com emsallerinin aksine bir kiralık villa ya da daire katalogu değil.İyi düşünülmüş ve planlanmış bir e-ticaret sitesi. Güvenli ödeme sistemi ile dakikalar içerisinde rezervasyonunuzu tamamlanız mümkün. Üstelik Kaş tatiliniz bittikten sonra tatilinizi geçirdiğiniz ev ve Fidorento hakkında değerlendirme bile yazabiliyorsunuz. Ev kiralaması yapmadan önce kiralayacağınız ev hakkında sizden önce yapılmış değerlendirmeleri de okuyabiliyorsunuz. Yorumların hepsi epey iyi. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından Kaş’a gelip tatilini Fidorento güvencesi ile geçiren yerli yabancı turistler yorumları ile neredeyse her evin altını tatil deneyimlerini anlatarak süslemiş.

Fidorento.com, 2019 yaz sezonu mottosu “Kaş’ta Tastamam Tatil”in hakkını vermekte oldukça ısrarcı bizden söylemesi.
,Eğer siz de bu sene kendinize bir iyilik yapıp Güneşin Ülkesi Kaş’ta tastamam bir tatil geçirmek istiyorsanız, Fidorento’nun sunduğu kiralık tatil evi şeçeneklerini görmeden karar vermeyin deriz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR