Kışın Tadı Savoy'da Çıkar

İstanbul’un kült pastanesi ve Cihangir’in gözde mekanı Savoy, konuklarına kendi evlerindeymiş gibi hissettiren sıcacık dekorasyonu ve ilk günden bugüne değişmeyen klasik lezzetleriyle keyifli saatler geçirmek isteyen konuklarını kışın da ağırlamaya devam ediyor.

Kışın Tadı Savoy'da Çıkar
Yayın Tarihi: 25.10.2018 13:58:00

Geçmişten bugüne pastane kültürünü en iyi şekilde temsil eden ve bir Cihangir klasiğine dönüşen Savoy, kış mevsiminde konuklarına kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiren huzurlu atmosferiyle keyifli zaman geçirmek isteyen herkesi bekliyor.



Savoy,güne mutlu başlamanın olmazsa olmazı kahvaltı öğününden, gün ortasında keyifli bir mola vermek için içilen yerli yabancı & kahve seçeneklerine kadar çeşit çeşit lezzetiyle vazgeçilmez tadımların değişmez adresi oluyor.




Peynir çeşitleri, hamur işi alternatiflerine eşlik eden yöresel tatların da yer aldığı kahvaltı menüsü ve özenle hazırlanan ana yemekleriyle Savoy, her öğünde güçlü tatlar arayan lezzet müdavimlerini bekliyor. Yıllardır değiştirmediği özel reçetelerle hazırladığı pasta ve tatlılarıyla güne keyifli bir mola vermek isteyen misafirlerine mutlu anlar yaşatan Savoy, kahve ve tatlı konseptindeki iddiasını da her zaman korumaya devam ediyor.



Siz de sabahın ilk saatlerinde pişirilen çavdarlı, kabaklı, tam buğdaylı ve ay çekirdekli çıtır çıtır simitler, mini pizzalarla güne mutlu başlayabilir, bademli ve fındıklı tuile’den, her çeşidine rastlayacağınız tatlı tuzlu kurabiyeleriyle damağınızda gün boyu sürecek tatlı etkinin tadını çıkarabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR