Kolarov Galatasaray'a doğru Nagatomo gidiyor Kolarov geliyor

Transferin son gününde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı... Kolarov Galatasaray'a geliyor! Sol beke arayış içerisinde olan Galatasaray, Nagatomo'yu gönderip yerine Kolarov'u transfer ediyor! Fenerbahçe'nin de istediği Kolarov Galatasaray'a transfer oluyor mu Son Dakika!

Kolarov Galatasaray'a doğru Nagatomo gidiyor Kolarov geliyor
Yayın Tarihi: 2.09.2019 15:03:00

2019 - 2020 yaz transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan peş peşe transfer bombaları gelmeye devam ediyor. Falcao, Andone ve Lemina'yı kadrosuna katan Galatasaray, Linnes ve Diagne'nin gidişinin ardından Nagatomo'yu da gönderip yerine Kolarov'u transfer edecek! Bomba iddiaya göre, Roma'dan ayrılması gündemde olan Kolarov, transferin son gününde Galatasaray'a geliyor!

33 yaşındaki Sırp sol bek Aleksandar Kolarov, Galatasaray ile görüşme halinde! Fenerbahçe'nin de uzun süredir peşinde olduğu ancak Roma'nın bırakmadığı yıldız oyuncu Galatasaray'a transfer olabilir! Transferin son gününde Mbaye Diagne'yi Club Brugge'a, Linnes'i de Kasımpaşa'ya kiralayan Galatasaray, sol bek Nagatomo'yu gönderip yerine Kolarov'u transfer etmek için harekete geçti! 


GALATASARAY'DAN FENER'E KOLAROV ÇALIMI...

Orta sahasını Lemina ile güçlendiren ve Beşiktaş'a tarihi transfer çalımlarından birini atan Galatasaray, transferin son gününde Fenerbahçe'nin çok istediği sol bek Kolarov'u da transfer ederek bombaları peşi sıra patlatmak istiyor.

Roma kulübüyle görüşmeler sürüyor. Ancak Roma kulübü yıldız sol beki bırakmaya niyetli mi? Kolarov'un maliyetini karşılama noktasında sıkıntı yaşayan Roma, 33 yaşındaki sol beki bırakırsa Galatasaray Kolarov'la sözleşme imzalayacak! Kolarov'da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR