Kolpaçino Bomba filmi Nerede Çekildi? Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak Kolpaçino Bomba filmi film severler tarafından araştırılıyor. Kolpaçino Bomba filmi nerede çekildi? Kolpaçino Bomba filmi oyuncuları ve konusu merak edildi. Kolpaçino film serisinin en beğenilen ve en çok izleneni Kolpaçino Bomba'nın tüm detayları sizlerle.

Kolpaçino Bomba filmi Nerede Çekildi? Oyuncu Kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 15.08.2019 14:34:00

Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak Kolpaçino Bomba filmi, film severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Kolpaçino Film serisinin en çok izlenen filmi olmayı başaran Kolpaçino Bomba filmi, bu akşam Star Tv ekranlarında olacak. İzleyiciler, Kolpaçino Bomba filmi nerede çekildi? Kolpaçino Bomba filmi oyuncuları kimler? Kolpaçino Bomba filminin konusu ne? Bu soruları araştırıyor.

Kolpaçino Bomba filminin yönetmenliğini, ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer yapıyor. Kolpaçino Bomba filmi 2011 yılında sinemada vizyona girmiş ve bir "fenomen" haline gelmişti.

KOLPAÇİNO BOMBA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kolpaçino: Bomba filminin oyuncu kadrosunda, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ve Ferdi Merter yer alıyorlar.


KOLPAÇİNO BOMBA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kolpaçino: Bomba filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Film için İstanbul'un çeşitli semtlerinde setler kuruldu ve çekimler İstanbul'da gerçekleştirilerek film vizyona girdi.

KOLPAÇİNO BOMBA FİLMİ KONUSU NE?

Özgür, zengin bir ailenin "züppe" oğludur. Ancak hayatı tekdüze ve "ezik" geçmektedir. Babası ve kayınpederi ve de kayın validesi Özgür'ü ezmekte, ona maddi açıdan hiç destek sağlamamaktadır. Aradığı desteği bulamayan Özgür bir de metresi Şale tarafından şantajla karşı karşıya kalır! Özgür, Şale'den intikam almak için Mertay ve patronlarıyla karşı karşıya gelecektir. Bunun içinde Sabri Abileri, Tayfun ve diğerleri yani tüm ekip toplanmıştır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR