Konoplyanka Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor! Konoplyanka Fenerbahçe'yi İstiyor!

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Konoplyanka transferini bitiriyor. Kulübü Schalke ile anlaşamayan ve ayrılık kararı alan Konoplyanka da Fenerbahçe'ye transfer olmak istiyor! Fenerbahçe ne kadar bonservis ödeyecek?

Konoplyanka Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor! Konoplyanka Fenerbahçe'yi İstiyor!
Yayın Tarihi: 29.06.2019 20:45:00

Fenerbahçe, gelecek sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için harekete geçti! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal, transferler konusunda yoğun mesai harcıyor. İlk transfer Max Kruse, dün twitter üzerinden video ile açıklanmıştı. Fener'in yeni hedefi Konoplyanka için de her an bir açıklama gelebilir!

Kanat oyuncusu Konopylanka, Schalke kulübünden ayrılıyor! Schalke ile ücret konusunda anlaşmazlık yaşayan ve zam alamayan Yevhen Konoplyanka, Fenerbahçe'den gelen yıllık 3 milyon euro garanti ücret üzerinden 3 yıllık sözleşmeye "Tamam" dedi. Ersun Yanal'ın da muhakak alınmalı dediği kanat ve 10 numara pozisyonlarında forma giyebilen Ukraynalı futbolcu için Schalke ile görüşmeler başladı.


SCHALKE KONOPLYANKA İÇİN 6 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe yönetimi, Schalke'den Konoplyanka için fiyat istedi. Schalke ilk etapta kapıyı 6 milyon eurodan açarken, oyuncunun sözleşmesinin son sezonunda olması ve kulüple anlaşmazlık yaşaması nedeniyle bonservissiz olarak transfer edilmesi isteniyor. Fenerbahçe, Konoplyanka için bonservis bedeli ödemek istemiyor. 

Konoplyanka da Fenerbahçe'Yi istiyor. Yeni bir başlangıç yapmak isteyen Yevhen Konoplyanka, şuan hali hazırda 2.6 milyon euro alacağını Schalke'ye bırakmayı bile kabul etti. Artık kısa bir süre içinde sözleşmenin imzalanıp Konolpyanka transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR