Koreliler ve Çinliler Kanal İstanbul için Türkiye'de! İhale tarihinden hemen sonra

Kanal İstanbul ihalesi için geri sayım başladı! Kanal İstanbul'da Yap işlet devret modeli için Koreli ve Çinli firmalar İstanbul'da! Türkiye'nin yeni mega projesi Kanal İstanbul için Koreliler ve Çinliler ile görüşmeler yapılacak! İhaleyi kim alacak? Kanal İstanbul'da son durum...

Koreliler ve Çinliler Kanal İstanbul için Türkiye'de! İhale tarihinden hemen sonra
Yayın Tarihi: 22.08.2019 12:24:00

Kanal İstanbul projesi için geri sayım başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılıkla üzerinde durduğu Kanal İstanbul projesi için ihale süreci başlıyor. Koreli ve Çinli firmalar, Mega proje Kanal İstanbul için İstanbul'a geldi. Koreliler ve Çinliler, Kanal İstanbul için Türkiye'de! Peki ihale süreci nasıl işleyecek? Kanal İstanbul Güney Kore mi yoksa Çin tarafından mı yapılacak?

İstanbul Boğazı'na yeni bir alternatif ile İstanbul için hayati önem taşıyan Kanal İstanbul projesinde ihale sürecinin 30 Ağustos 2019 tarihinde resmen başlayacağını daha önceki haberimizde açıklamıştık. Kanal İstanbul projesi için Kore ve Çin'den büyük firmalar, Türkiye'ye geldi! 

Kanal İstanbul'u Güney Kore mi Çin mi Alacak? Kanal İstanbul'da Son durum! 

Kanal İstanbul projesi için Güney Kore ve Çin firmaları yarışıyor. Türkiye, Yap-İşlet-Devret modeliyle bir mega projeye daha kavuşacak. YİD modeliyle faaliyete geçecek Kanal İstanbul projesi için Güney Kore ve Çin rekabet halinde! 


Kanal İstanbul projesi için Güney Kore bir adım önde gözüküyor! Daha önce Çanakkale köprüsü gibi birçok projede Koreliler'in imzası bulunuyor. Kore - Türk ortaklığında birçok "mega" proje hayata geçmişti. An itibariyle Kanal İstanbul'da Koreliler’e daha yakın gözüküyor.



Kanal İstanbul Projesi Ne Vaat Ediyor?

Kanal İstanbul projesi ile başta Rusya'ya ait olmak üzere birçok zırhlı-ağır savaş gemisi "Kanal'dan" geçerek İstanbul için bir "tehdit" oluşturmayı bırakmış olacak. Yerli-yabancı gemiler de Kanal İstanbul'u kullanacak ve İstanbul, daha güvenli daha sakin bir metropolit olacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR