Kredi Başvurusu Onaylanmayanlara Nakit Para Desteği Yapılıyor

Kredi başvurusu onaylanmayanlara nakit para desteği veren bankalar hangileridir? Bankalardan nakit avans alarak para sıkıntısını gidermek isteyenler nasıl başvuru yapabilirler? Kredi başvurusu yaptığınızda olumsuz yanıt alırsanız, bankadan nasıl para alırsınız?

Kredi Başvurusu Onaylanmayanlara Nakit Para Desteği Yapılıyor
Yayın Tarihi: 20.07.2020 20:54:04

Kredi başvurusu onaylanmayanlara nakit para desteği veren bankalar hangileridir? Bankalardan nakit avans alarak para sıkıntısını gidermek isteyenler nasıl başvuru yapabilirler? Kredi başvurusu yaptığınızda olumsuz yanıt alırsanız, bankadan nasıl para alırsınız? Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu onay almayanların bankalardan nakit para desteğini nasıl alacakları hakkında bilgiler vereceğiz.

Bankalar, kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin TC Kimlik numaralarını sisteme girdikten sonra kredi sicil sorgulamalarını yapmaktadırlar. Sizlerde eğer TC kimlik numaranız sonrası yapılan sorgulamada kredi skorunuz düşük veya çok başvurunuz olduğu için kredi alamazsanız, bankaların nakit avans desteklerine başvuru yapabilirsiniz. Nakit avans veya bir diğer adıyla Artı para sistemleri bankaların müşterilerine sunduğu bir avantajdır. Genellikle maaş müşterisi veya kredi alan müşterilerine bu para verilmektedir. Eğer böyle bir durumda olmasanız bile bir başvuru yaparak kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilirsiniz. Böylelikle ufak para sıkıntınızı bu şekilde halledebilirsiniz. Her bankanın bu tarzda verdiği paralar vardır. Bu paraları almanız için o bankanın hesabı olması gerekiyor. Sizlere şimdi hesabınızın olması durumunda hangi bankalardan kolay şekilde artı para alabilirsiniz bunun bilgilerini vereceğiz.

İş Bankası Artı Para Başvurusu

İş bankası üzerinden artı para başvurusu yapabilir, başvuru yaptıktan sonra hemen aynı gün içinde onaylanan parayı kullanabilirsiniz. Üstelik banka nakit avans verirken, ödeme gücünüzü azaltmak için bu parayı 12 ay vadeye de bölerek ödemenizi sağlayacaktır. Bu bankadan bir hesabınız varsa internet bankacılığı kullanıp, hemen online olarak iş bankası kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilirsiniz. İş Bankası 5 dakika içinde değerlendirip size 10.000 TL’ye kadar anında hesap açacaktır. Bu hesaptaki parayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Akbank Artı Para Başvurusu

Akbank üzerinden de bir hesabınız varsa ve hemen onay almak istiyorsanız, Akbank internet bankacılığı veya mobil uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden artı para başvurusu yapabilirsiniz. Akbank üzerinden yapacağınız bu artı para başvurusunda banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen 10.000 TL’ye kadar onay alabileceklerdir. Akbank bu parayı alıp düzenli ödeme yapan müşterilerine de 1-2 ay içinde bir kredi teklifi verecektir. Banka artı para alabilmeniz için kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Başvuru sonrasında hemen onaylanan bu artı para diğer bankalara nazaran daha uygun faiz seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır.

Denizbank Artı Para Başvurusu

Denizbank kredi kartı veya maaş hesabı olan müşterilerine özel olarak verilen bu kredili mevduat hesabı limiti, daha önce kullanmamış olan kişilere de verilmektedir. Bunun için banka şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca banka hesabı olan müşteriler, internet bankacılığına girerek hemen Denizbank artı para başvurusu yapabilmektedirler. Kurtaran hesap olarak geçen bu hesap için banka 15.000 TL’ye kadar limit vermektedir. Aldığınız parayı kullanmak istediğinizde ATM üzerinden çekebilir, 12 ay vadeye kadar da bölebilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR