Kredi Çekenlere Yapılandırma müjdesi (Tüm Bankalar Yapılandıracak) Konut - İhtiyaç - Taşıt

Konut Kredisini yüksek faiz oranıyla çeken vatandaşlar, yapılandırma bekliyor! Konut kredisinde yapılandırma bekleyenlere büyük müjde! Tüm Bankalar, yüksek faizli konut kredilerini yapılandıracak! Konut kredisinde faiz oranları güncellenecek. Yüksek faizle daha önceden konut kredisi çekenler..

Kredi Çekenlere Yapılandırma müjdesi (Tüm Bankalar Yapılandıracak) Konut - İhtiyaç - Taşıt
Yayın Tarihi: 4.09.2019 17:08:00

Konut Kredisini yüksek faiz oranıyla çeken vatandaşlar, yapılandırma bekliyor! Konut kredisinde yapılandırma bekleyenlere büyük müjde! Tüm Bankalar, yüksek faizli konut kredilerini yapılandıracak! Konut kredisinde faiz oranları güncellenecek. Yüksek faizle daha önceden konut kredisi çekenler mutlaka okusun! Tüm bankalar yapılandırıyor...

Geçmişte, %0,99 konut kredisi faiz oranlarından daha yüksek faiz oranlarıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar, bankalardan 'yapılandırma' talebinde bulunuyordu. Konut kredisini yüksek faizle çekenler, 'Kredi yapılandırması' ile faiz oranlarının güncel oranlara çekilmesini istiyor. Tüm Bankalar, Konut kredisinde faiz yapılandırması yapacak mı? Bu sorunun yanıtı merak ediliyordu ve beklenen oldu! Yüksek faiz oranıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar da %0,99 faiz oranından yararlanabilecek! Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank, konut kredisinde %0,99 faiz oranı yapılandırması yapıyor! 

Bankalardan geçmişte yüksek faiz oranıyla konut kredisi çeken vatandaşlar, konut kredisinde faizlerin %0,99'a düşmesinin ardından 'Yapılandırma' talebinde bulunuyor. Hatta sosyal medyada da 'Yapılandırma Mağdurları' hashtagiyle seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar, kullandıkları kredilerin faiz oranlarının %0,99'a çekilmesini istiyorlar. Sonunda beklenen oldu ve kamu bankalarından yapılandırmayla ilgili müjde geldi! Daha önce yüksek faiz oranıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar, 0,99'luk faiz oranıyla yapılandırma fırsatından yararlanacak! 

Ziraat Bankası'ndan Konut Kredisinde Yapılandırma Müjdesi! 


Ziraat Bankası'ndan geçmişte %0,99'den yüksek faiz oranıyla konut kredisi kullanan müşteriler, Konut kredisinde faiz oranını %0,99'la yapılandırabilecek. Daha yüksek faizle konut kredisi çeken Ziraat Bankası müşterileri, eğer ki enflasyona endeksli konut kredisi kullanmışlarsa zaten hali hazırda %0,99 faiz imkanından faydalanabiliyorlardı. Bu yapılandırma fırsatının tüm Konut kredisi müşterilerine tanınması söz konusu. Ziraat bankasından Konut kredisi çekenler, bankaya müracaat ederek yapılandırma fırsatından yararlanacak. 

Vakıfbank ve Halkbank'ta Konut Kredisinde %0,99 Yapılandırma Fırsatı Sunuyor

Ziraat Bankası'nın yanı sıra Vakıfbank ve Halkbankası da konut kredisinde yüksek faiz 'kurbanı' müşterilerine %0,99 yapılandırma fırsatı sunacak. Böylece kamu bankalarından konut kredisinde yapılandırma müjdesi tamamen geçerli olacak. Vatandaş da geçmiş tarihte yüksek faiz oranıyla çektiği kredilerde daha düşük taksitlerle, %0,99 faiz oranı hesaplamalarıyla ödeme yapma fırsatı bulacak.

Konut Kredisinde Yapılandırma Ne Anlama Geliyor?

Konut kredisinde yapılandırma müjdesi ile konut kredisini yüksek faizle alanlar, yepyeni bir kredi ödeme tablosuna kavuşacak. Kredi maliyet ve taksitlerinin daha düşük olacağı yeni ödeme tablosu, 0,99 faiz oranına göre hesaplanacak. Böylece vatandaşlar %0,99 'Konut Seferberliği' kampanyasından faydalanmış olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR