Kredi Notu Düşük Olanlar Konut Kredisi Veriyorlar! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Burgan Bank Duyurdu! İşte Şartlar!

Kredi notu düşük olanlara konut kredisi veren bankalar var mı? Kredi notu düşük olan kişiler konut kredisi alabilir mi? Sizlere yazımızda hangi bankalardan düşük kredi notuna uzun olması durumunda konut kredisi alabileceğiniz den bahsedeceğiz.

Kredi Notu Düşük Olanlar Konut Kredisi Veriyorlar! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Burgan Bank Duyurdu! İşte Şartlar!
Yayın Tarihi: 9.11.2020 22:30:00

Kredi notu düşük olanlara konut kredisi veren bankalar var mı? Kredi notu düşük olan kişiler konut kredisi alabilir mi? Sizlere yazımızda hangi bankalardan düşük kredi notuna uzun olması durumunda konut kredisi alabileceğiniz den bahsedeceğiz.

Konut kredileri alabilmeniz için başlıca şartlar vardır. Bu şartların birincisi kredi notunuzdur. Kredi notu düşük olan kişiler bankalardan başvuru yaptıklarında sıkıntı yaşayabilirler. bu kampanya Konut kredisi alacak olan kişiler içindir. Önemli olan bu kredi notu bazı bankalarda geçmektedir. Eğer düşük kredi notunuz olduğu için bankadan konut kredisi alamıyorsanız aşağıdaki bankalardan sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Kredi başvurusu yapacak olan kişi Kredi notu düşük olursa sigorta durumunun iyi olması gerekiyor. Ayrıca banka sicili dediğimiz son ödemelerinizi düzenli olması gerekiyor. Sizlere kredi notunuzun düşük olması durumunda hangi bankalardan kredi alabileceğinizden bahsedeceğiz.

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, konut kredisi alacaklarsa Kredi notu düşük olsa bile işlem yapabileceklerdir. Kredi notu düşük olan müşteriler, hızlı ve anında onay alabilmeleri için banka şubelerine gidip başvuru yapmaları gerekiyor. Kredi notu düşük olması durumunda emekli veya son iş yerinde 6.ay sigortalı olup çalışan bir müşteri kredi notu düşük olsa bile onay alabilecektir. Başvurular banka şubesinden Evraklarınız ile birlikte yapılmaktadır. Kimlik gelir belgesi ve tapu belgesi ile birlikte Kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Burgan Bank konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Burgan Bank üzerinden de konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi gibi bu bankada kredi notu düşük olan müşterilere konut kredisi imkanı sağlanmaktadır. Alacağınız evin ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda bir hafta içerisinde tapu devir işlemlerini yaparak konut kredisini kullanırsınız, Burgan Bank düşük kredi notu olan emekli ve çalışanlara 120 ay vade ne kadar konut kredisi vermektedir. Sizde en yakın banka şubesine giderek kimlik gelir belgesi ve tapu belgelerimiz götürüp Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.


Vakıfbank konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Konut kredilerinde kredi notu aranmamaktadır. Sadece gelir durumunuz iyi olması ve bankada sicili bizde bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Size en yakın Vakıfbank şubesine gittiğimizde alacağınız evin ekspertiz değerinin %90'a kadar bu bankadan kredi kullanabilirsiniz. 400 bin TL değerindeki bir ekspertiz değerli evin kredi tutarı 360.000 TL olarak sizlere verilecektir.

Düşük kredi notu olan ve uzun süredir aynı iş yerinde çalışan müşteriler Vakıfbank üzerinden uygun faiz ile kredi başvurusu yapabilir. Kamu Bankası olmasından dolayı Vakıfbank üzerinden alacağınız krediler de vade sayısını 120 ay vade ve ilk taksit ödemeniz 3 ay ertelemeli olarak yapmanız mümkündür. Banka emekli devlet memuru ve çalışanlara bu kredileri veriyor. Ayrıca ticari olan müşteriler de esnaf olmaları durumunda ticari bölümden konut kredisini kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR