Kuaförüm Sensin 19 Ağustos birincisi kim oldu? Kuaförüm Sensin yeni bölümde neler yaşandı

Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Kuaförüm Sensin geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yayınlanmadı. Hal böyle olunca 19 Ağustos Kuaförüm Sensin var mı yok mu çok merak edildi. Yarışmanın yeni bölümünde gözyaşları sel olurken Kuaförüm Sensin 19 Ağustos gün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 19 Ağustos birincisi kim oldu? Kuaförüm Sensin yeni bölümde neler yaşandı
Yayın Tarihi: 19.08.2019 12:41:00

Show TV ekranlarında sunucusu ve formatı değiştikten sonra bir hayli dikkat çeken ve reytinglerini baya bir yükselten Kuaförüm Sensin yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Haliyle Kuaförüm Sensin 19 Ağustos birincisi kim oldu?  merak ediliyor. Biz de sizler için Kuaförüm Sensin 19 Ağustos puan durumunu haberimizde derledik.

19. hafta heyecanının yaşanacağı Kuaförüm Sensin bir hafta aradan sonra ekranlara bomba gibi dönüyor. Geçtiğimiz hafta Kurban Bayramı olduğu için yeni bölümleri yayınlanmayan yarışmada en son kimse elenmemişti.



Yani Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında Öncü ve Özlem, Sıla ve Mira, Hayat ve Özlem,  Mustafa ve Tunahan yarışacak. 

Son haftanın en düşük puanını Sıla ve Mira almıştı. Normalde elenmesi gereken ikili jüri kararı ve konuk jüri Banu Alkan'ın isteği ile elenmedi. 18. haftanın en yüksek puanını alan ekip ise Özlem ve Öncü oldu.




Kuaförüm Sensin yeni haftanın tanıtımında Öncü'nün “herkesi cesaretlendirmek adına kendi saçlarımı feda edeceğim” deyip sonrasında saçlarını kazıtması herkesi şaşırttı. Öte yandan fragmanda sunucudan jüri üyelerine ve tüm yarışmacıların gözyaşlarını boğulması da herkesi şaşırttı. Kanser atlatmış ya da bu illetle mücadele eden birinin yarışmaya model olduğunu düşünen izleyiciler ise gözyaşlarını buna bağladı. 

Kuaförüm Sensin 19 Ağustos en yüksek puanı hangi ekip aldı?

Kuaförüm Sensin pazartesi günü 20 puan alan Mustafa ve Tuna birinci oldu. 

19 Ağustos Pazartesi Kuaförüm Sensin puan durumu

Haftanın ilk gününde puan durumu şöyle; 20 puan alan Mustafa ve Tuna 1. sırada yer alırken, 16 puan alan Hayat ve Özlem 2. oldu. Özlem ve Öncü 3. olurken, Sıla ve Mira son sırada yer aldı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR