Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 27 Ağustos puan tablosu

Show TV'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin 27 Ağustos salı günü 97. bölümüyle ekranlara geliyor. Aynısını Yap konseptinin uygulandığı yeni günde neler oldu çok merak ediliyor. Haliyle Kuaförüm Sensin 27 Ağustos gün birincisi kim oldu? Puanlar ne alemde...

Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 27 Ağustos puan tablosu
Yayın Tarihi: 27.08.2019 13:19:00

Show TV'nin fenomen yarışma programı Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 27 Ağustos puan tablosu nasıl? her yerde aranıyor. Gözde Kansu'nun sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen programın 97. bölümünde "Aynısını yap" konsepti uygulanıyor. Jüri üyeleri Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın bir model üzerinde yaptığı saç ve makyajı bugün yarışmacılar kendi modellerine yapıyor. 

Haftanın ilk gününde kostüm partisi konsepti yapılan yarışmada Hayat ve Özlem en yüksek puanı alarak gün birincisi oldu. Gün sonuncusu ise Mustafa ve Tuna oldu. Salı günü de tansiyonun bir hayli yükseldiği programda oldukça zorlu bir konsept vardı.



Aralarında tartışmaların da giderek hararetlendiği yarışmada bugün kuaförlere saç için 50 dk, makyaj için 30 dk verildi. Özellikle Sıla ile uğraşan rakipleri onun yaptığı diyeti de sabote etmek için baya bir uğraştı.


Öte yandan Sıla'nın yapacağı saçı yetiştirememesi rakiplerinin gözünden kaçmadı. Süreyi göremeyen ve verimli kullanamayan Sıla, perçemler için saçı kesmesine rağmen modelini yetiştiremedi. Peki Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU? 27 AĞUSTOS

Kuaförüm Sensin'de gün birincisi 16 puan alan Sıla ve Mira ile birlikte Berk ve Merve oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Haftanın ikinci gününde puan tablosu; Berk ve Merve 33 puanla 1. olurken, 32 puanla Hayat ve Özlem 2. sırada yer aldı. Sıla ve Mira 27 puanla 3. olurken, Mustafa ve Tuna 17 puanla son sırada yer alıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR