Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem elendi mi? Neden yoklar? Geri dönecekler mi

Geçtiğimiz cuma Kuaförüm Sensin yarışmasından ayrılan Hayat ve Özlem elendi mi? Neden yoklar? Geri dönecekler mi? her yerde aranmaya başladı. Yarışmada tam 19 hafta boyunca kalan ve son 4 hafta üst üste birinci olan Hayat ve Özlem'in 14-18 haftasında olmaması izleyenlerin tadını kaçırdı.

Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem elendi mi? Neden yoklar? Geri dönecekler mi
Yayın Tarihi: 17.10.2019 12:48:00

Kuaförüm Sensin Hayat ve Özlem elendi mi? Neden yoklar? Geri dönecekler mi? her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz cuma birinci olmalarına rağmen yeni haftada masalarına yeni yarışmacılar gelen Hayat ve Özlem nereye gitti? Neden ayrıldı? çok merak ediliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği yarışmada yaşanan bu değişikliğin nedeni ne? hadi gelin birlikte bakalım...

14 Ekim pazartesi günü 27. haftanın başladığı Kuaförüm Sensin'de geçen hafta Hayat ve Özlem birinci olmuştu. Haliyle yeni haftada ne olduğu da merak edildi. 

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT ve ÖZLEM ELENDİ Mİ?

Kuaförüm Sensin'in en tecrübeli yarışmacıları Hayat ve Özlem geçen hafta birinci olmalarına rağmen yarışmadan çekilmek istediler. Bundan dolayı jüriden izin isteyen başarılı yarışmacılar böylelikle yarışmadan ayrıldı. 


Bu ayrılık sayesinde Burcu ve Ateş de elenmedi bir hafta daha kalmaya hak kazandı.

Son hafta morali oldukça bozuk olan Özlem Kurt, oğlunun annesine ihtiyacı olduğu için sürekli ağladığını bu nedenle kendinin de demoralize olduğunu söylemişti. Final günü de kendi elenemediğini fakat çocuklarının kendisine ihtiyacı olduğu için gitmesi gerektiğini açıkladı. Partneri Hayat da arkadaşına destek verdi. 

HAYAT ve ÖZLEM GERİ DÖNECEK Mİ? 

Bu konuyla ilgili şu an için bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak Hayat ve Özlem, yarışmanın sevilen bir ekibi. Eğer programın reytingleri düşerse ilerleyen haftalarda Hayat ve Özlem Kuaförüm Sensin'e geri gelecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR