Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 15 Ekim Kuaförüm Sensin puan tablosu

Tartışmaların asla bitmediği birbirinden ilginç saç ve makyajların yapıldığı yarışma programı Kuaförüm Sensin 15 Ekim salı günü 132. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ikinci gününde seslerin iyice yükseldiği Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 15 Ekim Kuaförüm Sensin puan tablosu
Yayın Tarihi: 15.10.2019 13:04:00

Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 132. bölümde neler yaşandı? 15 Ekim gün birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Sunumunu Gözde Kansu'nun üstlendiği her hafta 4 takımın yarıştığı programda dün 27. hafta başladı. Geçtiğimiz cuma yarışmadan kendi istekleriyle çekilen Hayat ve Özlem yerine Murat ve Meltem yarışmaya katıldı.  Böylece 14-18 Ekim haftasında Kuaförüm Sensin'de Sıla ve Mira, Bilal ve Buse, Burcu ve Ateş bir de Murat ve Meltem yarışıyor. Peki Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? İşte 15 Ekim Kuaförüm Sensin puan tablosu...



Haftanın ilk gününde eğlencenin dorukta olduğu yarışmada Roman düğünü konsepti ve Kobra Murat'ın gelişiyle stüdyoda yüzler güldü. Öte yandan Burcu'nun sürekli konuşması rakiplerini yine çileden çıkarttı. Görkemli saç ve makyajların yapıldığı programda pazartesi gününün birincisi Bilal ve Buse oldu.

Yeni haftadan hiç mutlu olmadıklarını söyleyen jüri üyeleri ise 27. haftanın Bilal ve Buse dışında amatörler ligi olduğunu iddia etti. 




KUAFÖRÜM SENSİN 15 EKİM GÜN BİRİNCİSİ 

132. bölümde örgü ve glitter makyaj konseptinin uygulandığı Kuaförüm Sensin'de Sıla'nın modelinin Sıla'ya olan tepkisi rakiplerine malzeme verdi. Puanlama anlarında ise Burcu ve Sıla, Bilal'le hararetli bir tartışmaya girdi. 

Kuaförüm Sensin 15 Ekim birinci olan ekip 29 puanla Bilal ve Buse oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU
  • Bilal ve Buse: 26 - 29
  • Sıla ve Mira: 19 - 21
  • Murat ve Meltem : 11- 16
  • Burcu ve Ateş: 11- 10





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR