Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 27 Eylül 2019 Show TV Kuaförüm Sensin kim elendi? Final gününde neler oldu

Kuaförüm Sensin bugün kim elendi? Kazanan kim oldu? her yerde aranıyor. Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği yarışmada 24. haftanın finali geldi çattı. Cuma günü bir ekibin eleneceği bir takımın ise 10 Bin TL alacağı Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu? Hadi gelin birlikte bakalım...

Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 27 Eylül 2019 Show TV Kuaförüm Sensin kim elendi? Final gününde neler oldu
Yayın Tarihi: 27.09.2019 12:52:00

Bu hafta Feyyaz ve Esra'nın katıldığı yarışmada 24. hafta bir hayli hareketli geçti. Birbirinden iddialı konseptlerle bir haftanın daha bittiği Kuaförüm Sensin'de bir ilk yaşandı. Programda yarışan Bilal Ağın'ın karısı Melek model olarak yarışmaya katıldı ancak kurada Sıla'ya çıkınca olanlar oldu. İlk iki gün eşini kendi modeli yapmak isteyen Bilal, Sıla'ya rahat vermezken jürinin de izniyle Melek, Bilal ve Buse'nin modeli oldu. Eftelya ise Sıla ve Mira'nın modeli oldu. Tartışmaların da bir dakika bile eksilmediği Kuaförüm Sensin 27 Eylül kim elendi? 24. hafta nasıl geçti? 120. bölümde neler yaşandı? Kuaförüm Sensin kazanan takım hangisi oldu? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Jüri koltuğunda Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'nin oturduğu yarışmada her cuma olduğu gibi bugün de boya konsepti vardı. 



Oldukça hararetli anların yaşandığı son haftada, salı günü ayağını burkan Hayat, çarşamba günü stüdyoya gelemedi. Takım arkadaşı rahatsızlandığı için haftanın ortasında hem saç hem makyaj yapan Özlem Kurt ise birinci olarak rakiplerine meydan okudu.

Dün de gergin anların yaşandığı kuaförüm Sensin'de her kesim günü olduğu gibi Sıla'nın modeli ağladı hatta bu kez stüdyoyu terk etti. Muammer Ketenci'nin olaya el atmasıyla geri dönen Eftelya ise kesimin tamamlanmasına müsaade etti. Böylece perşembe günü de sona erdi. Dört günün sonunda gün birincileri ve sonuncuları ise aşağdaki tablodaki gibi...


KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU (23-27 EYLÜL)
 
 Gün birincisiGün sonuncusu
PazartesiHayat ve ÖzlemSıla ve Mira
SalıHayat ve Özlem-24 puanFeyyaz ve Esra-13 puan
ÇarşambaHayat ve Özlem-22 puanSıla ve Mira- 15 puan
PerşembeBilal ve Buse-24 puanFeyyaz ve Esra-11 puan

Tabloyu baz alarak baktığımızda cuma günü çok ekstrem bir durum olmazsa gidecek isimler de haftanın birincileri de belli gibi görünüyor. Peki Kuaförüm Sensin kazanan kim oldu? Hangi takım yarışmaya veda etti?



Kuaförüm Sensin kim elendi?

Hafta boyu oldukça kötü bir performans sergileyen Feyyaz ve Esra, 23-27 Eylül haftasında yarışmaya veda eden takım oldu. Böylece yeni gelen ve kendini kanıtlayamayan bir takım daha ilk haftalarından elendiler.

Kuaförüm Sensin haftanın kazanını hangi takım oldu? 

Bütün hafta boyunca oldukça başarılı bir performans sergileyen ve toplamda 106 puan alan Hayat ve Özlem ise bir kez daha 10 Bin TL 'nin sahibi oldular.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR