Kuaförüm Sensin Mete Şimşek kimdir? Kaç yaşında nereli

Kuaförüm Sensin yarışmasına bu hafta katılan ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Mete Şimşek çok merak edildi. Programı hiç kaçırmadan izleyen herkes Kuaförüm Sensin Mete Şimşek kimdir? Nereli yaşı kaç her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Kuaförüm Sensin Mete Şimşek kimdir? Kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 3.10.2019 13:36:00

Kuaförüm Sensin Mete Şimşek kim? Kaç yaşında nereli? her yerde aranmaya başladı. Her hafta yeni bir kuaför ve makyözün katıldığı yarışmaya bu pazartesi Mete Şimşek ve ekip arkadaşı Arzu katıldı. Girdiği tartışmalar ve yakışıklılığı ile çok dikkat çeken Mete ise her yerde aranmaya başladı. Peki Mete Şimşek nerede çalışıyor? Kendi kuaförü mü var? 




KUAFÖRÜM SENSİN METE ŞİMŞEK KİMDİR?

Kuaförüm Sensin'e 30 Eylül pazartesi günü katılan yeni yarışmacı Mete Şimşek, 26 yaşında ve 10 yıldır kuaförlük yapıyor. Kendi kuaför salonları olan Mete'nin  İstanbul Beylikdüzü’nde ve Etiler’de şubeleri var. Kendisinin iki şubede çalıştığını söyleyen Mete, genç ve yetenekli olduğunu söylüyor.

Mira ile daha önceden tanışan Mete, Mira'nın kendi salonuna geldiğini söyledi. Program da ekip arkadaşı Arzu ile arası çok da iyi olmayan Mete pek iyi işlere imza atamadı. Uzun boyu ve kaslı vücuduyla dikkat çeken Mete, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. @mete_simsek kullanıcı adıyla Instagramda paylaşım yapan Mete Şimşek yakışıklılığıyla çok beğenildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR