Kuaförüm Sensin Mira Akkurt kimdir? Mira Instagram hesabı

Show TV'nin çok sevilen programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. En az yapılan saç ve makyajlar kadar tartışmalarıyla da gündeme gelen yarışmada elenen Tuna Dede ile yaşadığı aşkla konu olan Mira Akkurt çok merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin Mira Akkurt kimdir

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt kimdir? Mira Instagram hesabı
Yayın Tarihi: 17.09.2019 14:58:00

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt kimdir? Mira Instagram hesabı her yerde aranıyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği jüri koltuğundan Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın oturduğu Kuaförüm Sensin'de hafta boyunca birbirniden güzel saç ve makyajlar yapılırken, tartışmalar da hiç bitmiyor. Her gün en yüksek puanı alan ekip olmak isteyen kuaför ve makyözler haftanın finalinde 10 Bin TL'nin sahibi oluyor. E haliyle programda tartışmalar da her güne damgasını vuruyor.

Özellikle iki gündür dişlerini gösteren ve artık sessiz kalmayacağını söyleyen Mira, ablam dediği Özlem Kurt'a bugün demediğini bırakmadı. Haliyle Mira kaç yaşında? Tuna ile barıştı mı çok merak ediliyor...



KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?


Programa yaklaşık 6 hafta önce Sıla ile katılan Mira Akkurt, 1995 doğumlu ve makyöz. Kendine çok güvenen Mira en iyi makyajları kendisinin yaptığını iddia ediyor. 

Yarışmada Tuna Dede adlı yine makyöz bir yarışmacıyla yakınlaşarak adını duyuran Mira, bir dargın bir barışık ilişkisiyle izleyenlerin dikkatini çekerken, güzelliğiyle de çok konuşuluyor.

Öte yandan yarışmada zaman zaman ağlayan Mira, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Mira "miraakkurttt" adıyla ınstagramda yer alıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR