Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesi tarihi açıklandı! İkramiyeler Ne zaman hesaplarda olacak?

Milyonlarca emekliye Kurban Bayramı öncesi 1000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Emeklinin gözü bayram ikramiyesinde. Peki 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih, Bakan Selçuk tarafından açıklandı!

Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesi tarihi açıklandı! İkramiyeler Ne zaman hesaplarda olacak?
Yayın Tarihi: 2.08.2019 11:21:00

Milyonlarca emekli geçtiğimiz yıldan bu yana, her Ramazan ve Kurban bayramları öncesi 1000'er Türk Lirası bayram ikramiyesi alıyor. 2019 Kurban Bayramı öncesi, emeklilere yine 1000'er TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Emekliler, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Sorularının yanıtını araştırmaya başlamıştı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamayla Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını ifade etti. Bakan Selçuk, 8-9 Ağustos Perşembe ve Cuma günlerinde emekilere 1000'er TL bayram ikramiyesi ödemelerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı. 

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?


Kurban Bayramı öncesi emeklilere, 1000'er TL bayram ikramiyesi ödenecek. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un açıklamalarına göre, SSK kapsamında emekli olanlar ikramiyelerini 8 Ağustos Perşembe günü, Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olanlar ise 9 Ağustos'ta hesaplarında görecek.

12 MİLYON EMEKLİYE 1000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamada bu Kurban Bayramı öncesi, 12 milyon 142 bin emekli vatandaşa 1000'er TL bayram ikramiyesi ödeneceğini ve toplamda 10 milyar 800 bin TL'lik kaynak ayrıldığını açıkladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR