Kurşun dizisine bomba transferler! Kadro şampiyonlar ligi gibi

Yeni sezonda Fox TV'de yayınlanacak olan Kurşun dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam diyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı diziye üç yeni oyuncu daha dahil oldu. Hal böyle olunca Kurşun yeni oyuncuları kimler? çok merak edildi. İşte o isimler...

Kurşun dizisine bomba transferler! Kadro şampiyonlar ligi gibi
Yayın Tarihi: 26.08.2019 09:24:00

Fox TV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kurşun'un hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başrolleri netleşen dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun oynayacağı diziye 3 yeni oyuncu daha dahil oldu. Peki Kurşun dizisinin kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizin devamında...

KURŞUN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Most Production'ın üstlendiği Kurşun dizisine son olarak Söz dizisinde Dragan rolüyle karşımıza çıkan  başarılı oyuncu Sarp Akkaya dahil oldu. 

Ardından Kurşun'a Bora Akkaş ve geçen sezon Muhteşem İkili'de oynayan usta oyuncu Engin Şenkan dahil oldu.




Yani başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Kurşun dizisinin kadrosunda şimdilik Sarp Akkaya, Bora Akkaş ve Engin Şenkan yer alıyor. 

Kadroya katılan yeni isimlerle dizi için iyice sabırsızlanan izleyiciler ise "Kadro şampiyonlar ligi gibi", "Bu dizi ateş eder" gibi yorumlar yaptılar.

Henüz konusu ve detayları konusunda ser verilip sır verilmeyen Kurşun dizisinin Ekim ayında Fox ekranlarında olması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR