Kurşun dizisinin çekimleri başladı! Fox TV Kurşun ne zaman başlayacak

Fox TV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kurşun'un çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. bugün de diziden ilk görüntülerin geldiği Kurşun dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki çekimleri başlayan Kurşun dizisi ne zaman başlayacak?

Kurşun dizisinin çekimleri başladı! Fox TV Kurşun ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 17.09.2019 16:07:00

Yapımını Most Prodüksiyon'un üstlendiği ve şimdiden herkesin çok merak ettiği yeni dizi Kurşun'un çekimleri başladı. Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Kurşun'un senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda da Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel oturuyor.

Çekimleri İstanbul'da devam eden dizinin ilk görüntüleri ise çok beğenildi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı dizinin kadrosunda Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor. 



Kurşun dizisi; 1970'li yıllarda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca ve hem hırslı hem de kalemine çok güvenen Leyla Devrim'in yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi konu ediyor. 




ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN YENİ İMAJI OLAY OLDU

5 yıldır Diriliş Ertuğrul'da oynayan ve rolü için hem saçını hem de sakalını uzatan Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisi için imajını değiştirdi. Saçlarını kesen ve döneme uygun olması için bıyık bırakan Düzyatan'ın bu imajı herkesi şaşırtsa da çok beğenildi. 

KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz çekimleri devam eden Kurşun dizisinin ne yazık ki yayın tarihi belli olmadı. Ancak bir tahmin de bulunmamız gerekirse Kurşun en erken Ekim ayının ortasında Fox ekranlarındaki yerini alacaktır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR