Kuzgun dizisinden bomba hamle! Onur Saylak geliyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Kuzgun mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yeni sezona çok iyi hazırlanan dizinin kadrosuna da yeni isimler dahil olacağı ortaya çıkmıştı. İşte bu isimlerden biri usta oyuncu Onur Saylak oldu. Peki Onur Saylak Kuzgun'da kimi canlandıracak?

Kuzgun dizisinden bomba hamle! Onur Saylak geliyor
Yayın Tarihi: 19.08.2019 11:46:00

Geçtiğimiz sezonun ortasında Star TV ekranlarında başlayan Kuzgun dizisi kısa sürede çok sevildi. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Ay Yapım imzalı dizi çarşamba akşamları yayınlanmasına rağmen iyi bir reyting ivmesi yakalamıştı.

Gerek oyuncuları gerek senaryosuyla izleyenleri ekran başına kitleyen Kuzgun, mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yeni sezon için hazırlıkları devam eden diziden bomba bir haber geldi. Geçen yıl Çarpışma dizisinde Veli Cevher rolüyle gönüllere bir kez daha taht kuran Onur Saylak yeni sezonda Kuzgun dizisinin kadrosunda olacak.


KUZGUN'A ONUR SAYLAK GELİYOR

Çarpışma'nın bitmesiyle Çukur'a mı geçecek yeni dizide mi oynayacak derken, Onur Saylak'ın yeni dizisi belli oldu. Kuzgun 2. sezonda bobma etkisi yaratacak Onur Saylak dizide Ferman Toprak karakterine hayat verecek.

İlk sezonda tüm entrikalarda adı geçen ve yüzünü bir türlü göremediğimiz Ferman Toprak, yeni sezonda Onur Saylak'a emanet olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR