Kuzgun dizisinin hazin sonu! Kuzgun final yapıyor

Kuzgun dizisi bitecek mi? Final mi yapıyor? diye arayan izleyenlere kötü haber geldi. Yeni sezona oldukça kötü başlayan ve reytingleri giderek düşen Kuzgun için final kararı geldi. Peki Kuzgun kaçıncı bölümde bitecek?

Kuzgun dizisinin hazin sonu! Kuzgun final yapıyor
Yayın Tarihi: 27.09.2019 17:20:00

Başrollerini Burcu Biricik, Barış Arduç ve Onur Saylak'ın paylaştığı Kuzgun için kötü haber geldi. Yeni sezona geçtiğimiz haftalarda başlayan Kuzgun ne yazık ki erken final yaparak sezonunu sonunu göremeyecek. Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği dizi ilk sezonuyla büyük bir çıkış yakalasa da 2. sezonda tabiri caizse çuvalladı. Peki Kuzgun kaçıncı bölümde final yapacak? 

Geçtiğimiz sezona oldukça hızlı bir giriş yapan ve sosyal medyada da çok konuşulan Kuzgun yeni sezona çok kötü başladı. İlk iki bölümüyle reyting listesinde ilk 20'ye zor giren Kuzgun rakiplerinin çok aşağısında kaldı. Bu durumu değerlendirmeye alan Star ise Ay Yapım'la masaya oturdu ve Kuzgun'un bitirme kararı aldı.




KUZGUN 24. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPACAK

Önümüzdeki çarşamba 19. bölümüyle ekranlara gelecek olan Kuzgun 5 hafta sonra final yapacak. Tarih olarak 6 Kasım Çarşamba akşamına denk gelen final diziyi sevenleri ise bir hayli üzdü. 

Ancak 2019-2020 sezonunda Çarşamba akşamında reyting pastasının iyice bölünmesi Kuzgun'a yaramadı. Çünkü Afili Aşk ve Benim Adım Melek gibi diziler Kuzgun'un önüne geçti. Öte yandan dizide Dila ve Kuzgun'un ayrı düşmesi hatta düşman olması izleyenler tarafından antipatik bulundu. E haliyle tüm bu veriler de dizinin sonunu getirdi. 

Kuzgun 24. final bölümüyle 6 Kasım Çarşamba günü Star TV'de ekranlara veda edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR