Kuzgun Final mi yapıyor? Ne zaman bitecek hayranları çok üzüldü

Kuzgun final mi yapıyor? Kuzgun dizisi final kararı aldı iddiaları sosyal medyayı salladı. Peki Kuzgun ne zaman final yapacak? Star TV reyting rekorları kıran dizisi Kuzgun Final kararı doğru mu? Kuzgun bitiyor mu sizler için araştırdık.

Kuzgun Final mi yapıyor? Ne zaman bitecek hayranları çok üzüldü
Yayın Tarihi: 13.03.2019 19:12:00

Ay Yapım imzalı, Burcu Biricik ve Barış Arduç'u başrollerinde yer aldığı Kuzgun dizisi final mi yapıyor? Kuzgun bitiyor mu soruları akıllara geldi. Sosyal medyada bir kaç popüler ismin "Kuzgun Nisan ayında Star TV yayın akışında yok" haberleri sonrası Boxer Dergisi olarak Kuzgun akıbetini öğrendik. Peki Kuzgun final yapıyor mu? Kuzgun bitecek mi?

Kuzgun final mi yapıyor

Ay Yapım'ı sizler için aradık. Kuzgun final iddialarını sorduk. Daha önce Çarpaışma final iddialarından sonra da en net yanıtı aldığımız ay Yapımı arayarak Kuzgun akıbetini öğrendik. Kuzgun final yapacak iddialarını ilk ağızdan gelen bilgileri sizlere aktarıyoruz.


Kuzgun bitecek mi final mi olacak

Kuzgun dizisi final haberleri tamamen yalan. Bizler de Kuzgun 1 sezonluk olacağını biliyorduk ancak Kuzgun, 2 sezon olarak planlanmış. Beklenilen reytinglere de ulaşan Kuzgun dizisi için şu anlık final kararı yok. Kuzgun yayınlanmaya devam edecek ve henüz final haberi olmadığını sizlere söyleyelim. 

Sosyal medyaya inanmayın

Sosyal medyada gerek prim, gerekse takipçileri hoş etmek yada kızdırmak için bu ididalar ortaya atılıyor. Kuzgun final söylentileri gerçeği yansıtmamaktadır. Star TV dizinin arkasında ve 2 sezon ekranlarda izleyeceğimizi siz değerli Kuzgun hayranlarına duyuralım. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR