Kuzgun final mi yapıyor Star TV üzücü haber

Kuzgun final mi yapıyor? Kuzgun dizisi tutmadı mı? Sosyal medyada Kuzgun final haberi hayranlarını çok üzdü. Peki Kuzgun final yapıyor mu? Kuzgun bitecek mi? Kuzgun ne zaman final yapacak sorusu cevap arıyor.

Kuzgun final mi yapıyor Star TV üzücü haber
Yayın Tarihi: 9.03.2019 14:59:00

Star TV ekranlarında büyük ümitlerle yayınlanan ve her hafta yükselerek ilerleyen Kuzgun final mi yapıyor? Kuzgun dizisi bitecek mi sorusu cevap arıyor. Star TV fenomen dizisi Kuzgun bitiyor mu? Vurgun final haberi sonrası Çarşamba günü Kuzgun dizisinin de fişini çekti mi?

Kuzgun final yapıyor iddiası


Star TV sevilen dizisi Kuzgun final yapıyor, Nisan ayında Star TV yayın akışından çıkartıldı haberleri sonrası hayranları çok üzüldü. Burcu Biricik ve Barış Arduç'un muhteşem oyunculuklarıyla devam eden dizi için Star TV Nisan ayında akıştan çıkarttı iddiaları sosyal medyayı salladı. Yine en doğruyu Boxer yazar.

Kuzgun bitecek mi final yapacak mı?

Star TV dizisi Kuzgun final yapmayacak. Daha önce Çarpışma final yapıyor haberleriyle aynı yerden çıkmış bir bilgi. Kuzgun dizisi için Barış Arduç ve Star TV anlaşması 2 yıl. Ay yapım çok inandığı proje üzerine koyarak gidiyor. Her hafta reytingleri artırarak devam eden Kuzgun, final yapıyor haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kuzgun dizisi bitmeyecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR