KYK Burs ve Kredi başvuruları başlıyor! KYK kesin Burs için oraya gidin (Öğrenci İşleri özel kontenjan)

KYK Burs ve Kredi başvuruları başlıyor. Binlerce öğrencinin başladığı Üniversitede Burs ve Kredi almak isteyen öğrenciler için KYK tarihi netleşti. Peki KYK Burs ve Kredi başvuruları ne zaman başlıyor. KYK Burs ve Kredi başvurusu yapmak için şartlar neler? İşte 2019 KYK Burs ve Kredi başvuru tarihle

KYK Burs ve Kredi başvuruları başlıyor! KYK kesin Burs için oraya gidin (Öğrenci İşleri özel kontenjan)
Yayın Tarihi: 12.09.2019 11:29:00

KYK Burs ve Kredi başvuruları başlıyor. Binlerce öğrencinin başladığı Üniversitede Burs ve Kredi almak isteyen öğrenciler için KYK tarihi netleşti. Peki KYK Burs ve Kredi başvuruları ne zaman başlıyor. KYK Burs ve Kredi başvurusu yapmak için şartlar neler? İşte 2019 KYK Burs ve Kredi başvuru tarihleri.

KYK 2019-2020 Burs ve Kredi Başvuruları başlıyor

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında KYK Burs ve Kredi başvuruları başlıyor. Binlerce öğrenci Üniversiteyi kazandıkdan sonra Kredi ve Burs başvurusu yapmak için sıraya girdi. Peki KYK Burs ve Kredi başvuruları nasıl ve nereden yapılacak? 2019-2020 KYK burs ve kredi başvurusu yapma tarihleri belli oldu.

E-Devlet başvurusu yapılacak


E-devlet üzerinden 2019-2020 KYK kredi ve burs başvurusu yapılacak. Bu sene zamsız olarak 500 TL olan kredi ve Burs ücretlerine zamda gelecek. En az 550 TL olması beklenen KYK Kredi ve Burs başvuruları alınmaya başlanacak. 1 ay içinde açıklanacak sonuçlar sonrası Burs ve Kredi alan adaylar paralarını çekebilecek.

Öğrenci İşleri özel kontenjan

Tüm Üniversitelerde 50 kişilik özel, Üniversitelerin öğrenci işlerinin belirleyeceği burs alma yöntemi mevcut. Burs çıkması için Öğrenci işlerine giderek özel kontenjandan yararlanabilirsiniz. Durumunuzun gerçekten olmadığını anlatarak öğrenci işleri özel kontenjanından faydalanabilirsiniz.

KYK Burs ve Kredi başvuruları ne zaman başlıyor

KYK resmi olarak henüz duyurmasada 15 Eylül 2019 - 15 Ekim 2019 tarihleri arasında Burs ve Kredi başvuruları çıkıyor. Bu başvuru genel olup, tüm Öğrenim Kredisi (Geri ödemeli) başvurular onaylanacak. Burs içinde şartlar mevcut. Ailenizin üzerine ev, araba gibi maliyetli sahiplikler olmadığı sürece burs verilecek. Ancak yinede ihtiyacı olanlar Üniversitenin öğrenci işleri kontenjanına başvurmasını öneriyoruz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR