Kyk kredi borçları silinecek mi? Kyk Borçlarının silinmesi için Öğrencilerden Talep Var!

Kyk borçlarının silinmesini isteyen öğrenciler, sosyal medya platformu Twitter üzerinden #KykBorcuBelimiziBüktü hashtagiyle seslerini duyurmak istiyor. 2019 KYK Borçları silinecek mi? Mecliste bu yönde bir çalışma var mı?

Kyk kredi borçları silinecek mi? Kyk Borçlarının silinmesi için Öğrencilerden Talep Var!
Yayın Tarihi: 25.06.2019 18:43:00

KYK'dan Kredi ödemesi alan milyonlarca üniversite öğrencisi gelecek müjdeli haberi bekliyor! Yüz binlerce üniversite öğrencisi, KYK kredi borçlarının silinmesini istiyor. Öğrenciler, Twitter üzerinden #Kykborcubelimizibüktü hashtagiyle seslerini duyurmak için harekete geçti. Kyk borçlarının silinmesi için Hükümete mesaj gönderen öğrenciler, okul sonrası iş bulmakta zorlandıklarını ve Kyk borçlarının vadesinin gelmesiyle zor durumda kaldıklarını belirtiyor.

Kyk borçlarının silinmesiyle ilgili TBMM'de daha önce CHP başta olmak üzere muhalefet partilerinden birçok kez çalışma yapılmıştı ancak TBMM Genel Kurulu'na konu getirilememişti. Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KYK borçlarının silinmesine nasıl yaklaşacağı merak edilirken KYK borçlarının silinmesi yüz binlerce üniversite öğrencisini yakından ilgilendiriyor.

2019 KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ? MECLİS'TE SON DURUM KYK 

KYK borçlarının silinmesi ile ilgili öğrenciler Twitter üzerinden seslerini duyurmak için harekete geçti ancak Meclis'te şu anda yeni Askerlik sistemine dair oylamalar yeni tamamlandı. Öte yandan KYK borçlarının silinmesine dair herhangi bir çalışma da şuan söz konusu değil. Ancak yeni bir çalışma ile kısa sürede KYK Borçlarının silinmesine dair işlemlere girişilebilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR