La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm neler oldu? Netflix La casa de Papel izle

Netflix sevilen dizisi La Casa de PApel 3. sezon 1. bölüm izle. La Casa de Papel 3. sezon Berlin öldü mü? Yeni sezonu dün Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel'in 3. sezon 1. bölümü araştırılıyor. Netflix La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm izle.

La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm neler oldu? Netflix La casa de Papel izle
Yayın Tarihi: 20.07.2019 13:02:00

Netflix'in Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca izleyicisi, hayranı olan dizisi La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümü yayınlandı. Netflix La Casa de Papel 3. sezonu 19 Temmuz Cuma günü başladı. Dizi severler, La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümü araştırmaya başladı. 

La Casa de Papel 2. sezonda ekip, darphane soygununu başarıyla tamamlamış ve bu parayla kaçmaya çalışıyordu. La Casa de Papel 3.sezonda ekip, uluslararası sulara girerek kaçıyor. Ancak Rio ve Tokyo'nun bulunduğu adaya timler baskın yapıp, Rio yakalanıyor. Tokyo ise kaçıyor. Tokyo Profesör'ün yanına gidip durumu anlatıyor. Profesör, ekibi toplayıp Rio'yu kurtarmak için yeni bir plan kuruyor.

La Casa de Papel 3. Sezon Berlin Öldü mü?  

La Casa de Papel 3. sezonunda Berlin öldü mü? Berlin yaşıyor mu? Sorusu soruluyor. Dizinin sevilen karakteri "Berlin" 3. sezonda yaşıyor. Profesör, Rio'yu kurtarma planına "Berlin'i" de dahil ediyor. Berlin yaşıyor. 


La Casa de Papel Ekip için Zorlu Macera Yeniden Başlıyor

Darphane soygununun ardından paraları "yemeye" başlayan ekip, Rio'nun yakalanmasıyla yepyeni bir maceraya daha atılacak. Rio'yu polislerden kurtarmak için ekip yepyeni bir planla aksiyon dolu olayların içine giriyor.

La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm izle

La Casa de Papel dizisi 3. sezon 1. bölümü Netflix'te yayınlandı. Netflix platformunda yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 3. sezon 1. bölümünü Netflix üyeliğinizle izleyebilirsiniz. Netflix paketleri, ekonomik fiyatlarla izleyicilere sunulmuş durumda.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR