La Casa de Papel 3. sezon izle Netflix yeni bölüm izle

Netflix soygun dizisi La casa de Papel 3. sezon izle. La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm izle. Netflix La casa de Papel izle. Dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisi 3. sezon yeni bölümü yayınlandı. Dizi severler La Casa Papel 3. sezon yeni bölümü araştırıyor.

La Casa de Papel 3. sezon izle Netflix yeni bölüm izle
Yayın Tarihi: 18.07.2019 23:17:00

La Casa de Papel 3. sezon başladı! Dizi severlerin merakla beklediği Netflix'in sevilen dizisi La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümü 19 Temmuz Cuma günü yayınlandı. Netflix La Casa de Papel dizisinin 3. sezon 1. bölümü araştırılıyor. La casa de papel dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler, La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümünde neler olup bittiğini de öğrenmek istiyor.

La Casa de Papel'in yeni sezonun yayınlanan fragmanında ekip kaçmayı başarmıştır! Ancak, askeri timlerin bastığı adada Rio yakalanmıştır. Tokyo ise kaçarak Profesör'ün yanına, Tokyo'ya gitmiştir. Ekip bu kez Rio'yu kurtarmak için toplanacaktır. Profesör, Rio'yu kurtarmak için yepyeni bir plan tasarlamaktadır. La Casa de Papel dizisine yeni sezonda birçok isim de dahil oluyor! Rodrigo de la Serna (Palermo), Luka Peros (Marsilya), Hovik Keuchkerian (Bogota) ve Itziar Ituno (Lizbon), La Casa de Papel 3. sezonda izleyici karşısına çıkıyor.

La Casa de Papel'in 3. sezonunda ekip, bu kez hırsızlık için değil, daha büyük bir "karmaşa" için bir araya geliyor. Rio kurtarılabilecek mi? Rio için ekibin yeniden toplanmasıyla her şey baştan başlıyor. 

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON İZLE 




La Casa de Papel'in 3. sezonunda Rio yakalanıyor. La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümünde, Tokyo, adanın etrafını saran timlerden kurtulmayı başarıp. El Profesör'ün yanına gidiyor. Profesör, ekibi yeniden toplayıp Rio'yu kurtarmak için büyük bir plan kuruyor. Bakalım Rio kurtarılabilecek mi?

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN?

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa de Papel dizisinin 3. sezon 1. bölümü 19 Temmuz 2019 Cuma günü yayınlanacak. Dizi severler, Netflix üzerinden La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümünü Cuma günü izleyecek, saati ise henüz belli değil.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİ NEDİR? KONUSU NE?

Şuanda Netflix platformunda yayınlanan La Casa de Papel dizisi, Alex Pina'nın senaryosunu yazdığı bir soygun dizisidir. Daha önce İspanyol Antena 3 kanalında yayınlanan La Casa de Papel dizisinin süreleri değiştirilmiş ve dizi Netflix platformunda yayınlanmaya başlamıştır. La Casa de Papel dizisi 3. sezonu da 19 Temmuz 2019 Cuma günü itibariyle yayınlanmaya devam etmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR