La Casa de Papel 3. sezon saat kaçta yayınlanacak? Netflix La Casa de Papel yeni sezon yayınlanma saati

Netflix dizisi La Casa de Papel 3. sezon 19 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. Peki La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm saat kaçta yayınlanacak? Dizi severlerin merakla beklediği La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümünün yayın saati araştırılıyor. La Casa de Papel yayınlanma saati sizler için hazırladık...

La Casa de Papel 3. sezon saat kaçta yayınlanacak? Netflix La Casa de Papel yeni sezon yayınlanma saati
Yayın Tarihi: 18.07.2019 23:51:00

Netflix'in Dünya çapında sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi La Casa de Papel'in 3. sezonu 19 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. Türkiye'den La Casa de Papel izleyicileri, 3. sezon 1. bölüm yayın saatini araştırmaya başladı. Netflix La Casa de Papel 3. sezon saat kaçta yayınlanacak? La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm izlemek için saat kaçta Netflix'te olacak? Soruları araştırılıyor. 

La Casa de Papel dizisinin 3. sezon 1. bölümü, 19 Temmuz Cuma günü Netflix platformunda yayınlanacak. Dizi severler, şimdiden La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm yayın saatini merak ediyor. 


La Casa de Papel dizisinin 3. sezonunda ekip, uluslararası sulara girmeyi başarmış ve kaçmıştır! Artık paralar onlarındır ve onları yepyeni hayatlar beklemektedir. Ancak Rio ve Tokyo'nun yaşadığı adayı askeri timler basmıştır. Tokyo, zorda olsa kaçmayı başarmış ancak Rio yakalanmıştır. Yakalanan Rio'ya türlü işkenceler yapılırken Tokyo, Profesörün yanına gider ve Rio için ekip yeniden toplanır. Bu kez ekibe yeni isimler de katılacaktır. La Casa de Papel 3. sezonda, Rio'nun kurtarılması için ekip yeniden maceraya atılıyor ve aksiyon yeniden start alıyor! 

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? SAAT KAÇTA?
 

La Casa de Papel 3. sezon 1. bölümü, 19 Temmuz Cuma günü Netflix'te yayınlanacak. Dizi severler, La Casa de Papel 3. sezonu izlemek için sabırsızlanıyor ve yeni sezon yeni bölümün yayınlanma saatini araştırıyor. Şuan için La Casa de Papel yeni sezon yeni bölüm yayınlanma saati belli değil, ancak Türkiye saati ile 19.00'da yayınlanması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR