La Delmare ile Spor ve Eğlence Bir Arada

Ağustos ayı boyunca farklı konseptlerle konuklarını ağırlamaya devam edecek olan La Delmare Sports & Spa, trend olan partileriyle şimdiden konuşulur oldu. La Delmare Çekmeköy’ün, gerçekleştirdiği Happy Hour partisine katılan eski milli sporcu Duygu Bal, spor merkezine hayran kaldı.

La Delmare ile Spor ve Eğlence Bir Arada
Yayın Tarihi: 16.08.2018 16:37:00

Spor, müzik, dans, eğlence ve lezzeti bir araya getirerek konuklarına yeni bir deneyim sunan La Delmare Sports & Spa’nın, yaza damga vuracak etkinlikler serisi Happy Hour Party ile başladı.

Spor ve eğlenceyi birleştiren La Delmare’nin sahibi İlker Can ve Çekmeköy şubesinin Müdürü Neslihan Tomruk’un ev sahipliğinde geçtiğimiz gün gerçekleşen partide, Radyo Fenomen’in ünlü DJ’lerinin performansları eşliğinde konuklar müzik ve dansa doydu. Yeni eklenen fitness aletleri, yenilenen mekânı  ve iddialı bir yaz programı ile sezona hazırlanan La Delmare’nin yeşillikler içindeki açık havuzu adeta dans pistine döndü. Voleybol sahalarından film setlerine geçiş yapan eski milli sporcu Duygu Bal da partide göze çarpan isimler arasındaydı.

Dans gösterileri, yarışmalar, havuz içi kokteyl gibi etkinliklerle müziğin ritmine kapılan misafirler spor ve eğlenceyi bir arada yaşadı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR