Levi’s® Sonbahar/Kış 2018 Dış Giyim

Her kış sezonu olduğu gibi bu sezon da Levi’s® dış giyim ürünleri görünümünüzün anahtar parçası olacak.

Levi’s® Sonbahar/Kış 2018 Dış Giyim
Yayın Tarihi: 20.12.2018 12:31:00

Soğuk havaların kendini hissettirdiği bu günlerde kış gardırobunuzun anahtar parçaları elbette ki sizi sıcak tutan mont ve ceketler. Levi’s® ise her trende uygun parçalarıyla tarzınızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Kazak veya sweashirt’lerinizle rahatça bir arada kullanabileceğiniz Levi’s® mont ve ceketler sayesinde ise soğuk havalar artık daha keyifli.

Spor lüks trendine gönderme yapan kadın Puffer ceketler ısı yalıtımı sağlayan iç dolgusunun yanı sıra, su geçirmez özelliği sayesinde sadece soğuk günlerde değil, yağmurlu günlerde de sizi yalnız bırakmıyor. 1984 Levi’s® Sportswear logolu ve göz alıcı renk seçenekleri bulunan bu ceketleri hem jean’inizle hem de eşofmanınızla kombine etmesi çok kolay. 


Sezonun en çok konuşulan iş birliği Levi’s® x Justin Timberlake “Fresh Leaves” koleksiyonundan denim kamuflaj Trucker ceketin yanı sıra, uzun kesim kabanlar ve polar sweatshirt’ler de erkeklerin kış stiline yenilik katıyor. 

Sezonun alternatif kumaşı olarak zirveye oturan ve modaya yepyeni bir bakış getiren kadife fitilli kumaş, Cord Sherpa erkek ceketlerde karşınıza çıkıyor. Kaykaycılardan sokak stiline kadar herkese hitap eden bu ceketler aynı zamanda yapısı gereği giyildiğinde yumuşak bir dokunuş hissi yaratarak içinizi ısıtıyor. 

Levi’s®’ın hem kadın hem erkek koleksiyonunda yer alan ikonik parçası Sherpa ceketler ise oversize siluetleri, uzun ve cropped model seçenekleriyle tüm kış boyunca dolabınızın vazgeçilmez parçası haline geliyor. Cool tasarım detayları sayesinde bizim en popüler parçamız olmaya devam ederken bu soğuk kış günlerinde tarzınızı her daim korumanıza da yardımcı oluyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR