Leyla ile Mecnun Dizisi Kitap Oldu

Leyla ile Mecnun' dizisinin senaristi Burak Aksak, yeni çıkardığı aynı isimli kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

Leyla ile Mecnun Dizisi Kitap Oldu
Yayın Tarihi: 9.04.2018 14:29:00

Büyük bir hayran kitlesine sahip 'Leyla ile Mecnun' dizisinin yaratıcısı Burak Aksak aynı isimli kitabının ilk imza gününde D&R Marmara Forum’da sevenleri ile bir araya geldi. 

Dizide düşündüğü finalle kitabı bitirdiğini söyleyen Aksak, "Dizideki karakterlerin olduğu bir kitap. Dizi, düşündüğümüz finalle gitmedi çünkü iş 104 bölüm sürdü. İlk böyle yazarken 'şuraya bağlasam' dediğim bir final vardı kitapta onu yaptım. Çok özlemişim, yazarken onu fark ettim. Dizi döneminde bir haftada 70-90 sayfa arasında yazıyorduk. Çok yoğun ve yorucuydu ama kitabı yazmaya başlayınca o kadar özlediğimi fark ettim ki o karakterlerle yaşamak durumunu keşke devamı gelse" ifadelerini kullandı.

"DİZİ YAPMAK İSTİYORUM AMA ÇOK UZUN YAPAMIYORUM"

Dizileri çok uzun olduğu için takip edemediğini kaydeden Aksak, "Uzunluktan dolayı, dizi de yapamıyorum. Çok iyi diziler var, konuşuluyor, arkadaşlarımız oynuyor ama takip edemiyorum. Kitap, film ve aslında dizi projemiz var ama süreler çok uzun. Sinemaya yönelik sonbahara doğru bir kitap yazacağım. Film için görüşmeler var, bir de dizi konuşuluyor o kadar" diye konuştu.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR