Liverpool Huddersfield maçı S Sports izle beIN Sports 2 canlı izle

Liverpool Huddersfield Town maçını izle. Liverpool Huddersfield izle. Donmadan Liverpool Huddersfield maçını şifresiz izle. Premier Lig şampiyonluk maçında Liverpool Huddersfield Town maçını donmadan izle.

Liverpool Huddersfield maçı S Sports izle beIN Sports 2 canlı izle
Yayın Tarihi: 26.04.2019 21:46:00

Liverpool Huddersfield Town maçını izle. Liverpool Huddersfield canlı izle. Liverpool Huddersfield donmadan S Sports izle. S Sports Liverpool Huddersfield Town canlı izle. Liverpool Huddersfield Town maçı hangi kanalda yayınlanacak? Liverpool Huddersfield Town maçı canlı izle, Netspor, taraftarium24 canlı izle. Liverpool Huddersfield Town maçı başladı mı? Sizler için araştırdık...

Liverpool Huddersfield izle S Sports

İngiltere Premier Lig'de yeni hafta Liverpool Huddersfield maçıyla başlıyor! Manchester City'nin Manchester United deplasmanında 2-0'lık galibiyet almasının ardından gözler yeniden Liverpool'a çevrildi. Premier Lig'in bitimine kısa süre kala Liverpool, zirveyi Manchester City'e kaptırdı. Manchester City, Liverpool'un 1 puan önünde Şampiyonluk için avantajı elinde bulunduruyor. Jürgen Klopp önderliğinde şampiyonluk isteyen Liverpool kalan maçlarını kazanmak ve Manchester City'e art arda 3. şampiyonluğunu kazandırmamak istiyor! Liverpool, Huddersfield ile karşı karşıya gelecek ve sahaya 3 puan için çıkacak. Premier Lig'den düşmesi kesinleşen Huddersfield'in ise herhangi bir iddiası bulunmuyor. Liverpool sahaya mutlak favori olarak çıkacak ve maçın bol gollü geçmesi bekleniyor.


Liverpool Huddersfield maçı 26 Nisan akşamı saat 22.00 da Bein sports 2 HD Kanalından naklen ve HD olarak yayılanacak. Mücadele de 90 dakika boyunca heyecan eksik olmayacak. 

MANCHESTER CİTY Mİ LİVERPOOL MU ŞAMPİYON OLACAK?

Manchester City 89, Liverpool ise 88 puanla son haftalara giriyor. Agüero'lu Sane'li Kevin De Bruyne'li Manchester City, ardarda 3. kez İngiltere Premier Lig şampiyonluğu almak, Guardiola da Premier Lig'e adını altın harflerle yazdırmak istiyor. Guardiola'nın en büyük rakibi ise Jürgen Klopp! Jürgen Klopp, oluşturduğu yepyeni bir Liverpool ile İngiltere Premier Lig'i bu kez kendisi göğüslemek istiyor. Mane'li Salah'lı Firmino'lu Liverpool da son haftalarda kayıp yaşamadan Manchester City'nin puan kaybetmesini de bekleyerek şampiyonluğu ulaşmak istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR