Lucescu: Sabri Milli Formayı Hak Etti

Mircea Lucescu, İzlanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Lucescu: Sabri Milli Formayı Hak Etti
Yayın Tarihi: 5.10.2017 23:40:00

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İzlanda maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rumen çalıştırıcının basın toplantısından önemli cümleler şöyle;

"Maça çok iyi hazırlandık. Sakinliği korumak çok önemli. Cesaret ve güven ister. Uzun zamandır birbirlerini tanıyorlar. Çok iyi bir ekip. Vücutlarını ve fizik güçlerini oryaya koyan, uzun toplarla oynayan. Büyük hatalar yapan bir takım.

Finlandiya ile zor bir maçımız var. Orta sahada değil, 2 kalenin önünde oynanacak bir oyun aslında. Hiçbir ikili mücadeleyi kaybetmememiz lazım, buna karşı koyabilecek fizik gücüne sahibiz. Bizim teknik oyuncularımız daha fazla ve daha kaliteli. Hırvatistan karşısında bunu gösterdik ve aynı şekilde bunu yapacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum bu konuda. Kariyerinde bu tip maçları çok yapmış oyunculardan kuruluyuz, bu tür maçları nasıl bitireceklerini çok iyi biliyorlar." 


"SABRİ EN İYİSİ"

"Hangi oyuncu girerse girsin, milli takıma girmek kolay değil. Ukrayna'ya karşı gördünüz, Hırvatistan maçında bambaşka bir kadroyla çıktık. Yarın ilk 11'de oynamayacak ama 3 gün sonra başka bir maçımız daha var. Çok üst seviyede o bölgede bir başka oyuncu alternatifi bende yok. Tüm maçlarını takip ettim, şu anda sağ defansta oynayan en iyi oyuncuların başında geliyor. Hak etti burada oynamayı, Göztepe'ye çok büyük katkıları olduğu herkes tarafından görülüyor. Göreceğiz..."

"CEZAYI HAK ETMEDİM"

"Ceza kararına saygı duymak zorundayım. Açıkçası bu konu tarafından çağırılıp dinlenmek isterdim. Benim ekibime karşı mağlubiyetimize mal olan bir hakeme hak verilmesi... Herkes biliyor ki cezalandırıldım. Kimse hakemin ceza alıp almadığını bilmiyor. Ben cezayı hak ettiğimi düşünmüyorum.
Yarın İzlandalılar'ı yenebilecek güçte olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ekibimize güveniyorum."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR