Maç Sonucu: Malmö 2 Şenol Güneş 0

Gerçekten adı ne şekli ne olursa olsun temsilcimiz Kara Kartal ile boy ölçüşemeyecek bir takıma karşı nasıl yenilmemiz gerekiyorsa tamamen öyle yaptık ve yenildik. Peki Babel ve Quaresma neden kadroda yok? Kime saklıyoruz yıldızlarımızı?

Maç Sonucu: Malmö 2 Şenol Güneş 0
Yayın Tarihi: 5.10.2018 11:38:00

Beşiktaş Malmö karşısında maça mutlak galibiyet paralosıyla çıktı. Yada çıktığını düşündü. Veya biz öyle düşündük. Çünkü kadroya baktığımızda aslında Quaresma ve Babel'in neden oynamadığı sorusunun cevabını bir türlü veremedik.

Golcüsü olmayan bir Beşiktaş'a adeta gol umudu olan neredeyse takımın en büyük ve en önemli skor değiştiricisi Babel'in oynamayışı belki de gelecek bu garip ve umulmadık skorun habercisiydi.

Peki anlamadığım neden tam kadro çıkmıyoruz? Neden hedef mutlak galibiyet değil? Neden takımın en iyileri Quaresma ve Babel oynamıyor? Haftasonu derbi mi var yoksa? Oraya mı saklıyoruz yıldızlarımızı?

Aslına bakıldığında politik şeyler yazmayı çok isterdik. İşte yenmeyecek golü yedik, olmayacak şekilde Caner penaltı yaptı ikinci golü yedik. Onlar olmasaydı bunlar olmasaydı diyerek skoru kendi lehimize psikolojik anlamda çevirebiliriz. Ancak doğru olanı bu mu yoksa olanları konuşmak mı? Skora bakmak mı? Bakalım o zaman: adamlar bizi 2-0 yendi. Hem de sadece 3 - 4 kere kalemize gelerek.

Lens gibi bir hayalet sahada dolaşırken, Vagner Love gibi ne yaptığı çokta belli olmayan bir forvetle gol atmaya çalışmamız gerçekten normal değildi. Gökhan Töre'de eski Gökhan Töre değil. Artık yaşın gelmiş geçiyor Gökhan Töre, Türkiye'nin en büyük yıldızlarından biriydin acil toparlanmanı istiyoruz.


Güçlü Beşiktaş'ımızın bu takıma güle oynaya 3, bilemediniz 2 atıp gelmesi lazımdı. Bu yazıyı okuyan herkes hemen hemen futboldan anlayan, büyük çoğunluklada dünkü Beşiktaş maçını 90 dk izleyen futbolseverler. Herkes aynı şeyi söylemiyor mu? Herkes aynı şeyi dile getirmiyor mu? Sadece biz mi yanlış biliyor yanlış söylüyoruz? 

Aslında hırsıyla sevdiğimiz etkili bir oyuncu olan Caner Erkin hem birinci golün yenmesine sebep oldu. Bu bir kazaydı. Ancak ikinci yaptığı penaltı affedilir cinsten değil. İyi kötü beraberliği belki son dakikalarda kurtarabileceğimiz bir maçı imkansıza getirdi. Penaltıyı yapmayacaktın Caner Erkin.

Hiçbir takımı küçümsememek gerekiyor. Belki bunu teknik hocalar dile getirmez. Belki daha politik cevaplar verirler ancak Şenol Güneş belli ki Malmö takımını küçümsedi ve takımda Quaresma gibi, Babel gibi, Tolgay gibi, Oğuzhan gibi önemli isimleri yedek bıraktı. Malmö gibi sıradan bir iskandinav takımına yenildik.

Faturanın en büyüğü Şenol Güneş'e. Malmö takımını küçümsedi ve sahadan 2-0 malup ayrıldı.

Maç Sonucu: Malmö 2 - Şenol Güneş 0
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR